"... samo večeras, za vas, u vašem gradu!"

MDR

14. ožujka 2002.

"... samo večeras, za vas, u vašem gradu!"

Sjećam se kada sam bio klinac i kada sam prvi put vidio Kylie Minogue! Imala je valjda 15 godina i pjevala je tupavu pjesmicu kojoj se ne mogu sjetiti niti imena. Dolazila je iz daleke Australije i bila je najljepše biće koje sam vidio. 15-tak godina se povlačila po sceni pokušavajući od sebe stvoriti POP ikonu, ili bolje rečeno zadržati status POP venere. Prošle godine Kylie se vraća na scenu u velikom stilu, a ove godine joj se ostvaruju snovi.

Kylie Minogue, mala Australka koja je jednom izjavila da je jedino što ona želi "...uspjeh u svom dvorištu!", jučer je konačno nakon skoro dva desetljeća uspona i padova, došla na svoje. Samo pola sata nakon puštanja u prodaju, karte za šest koncerata koje će Kylie održati u dva najveća australska grada, u potpunosti su rasprodane. To je nadmašilo sva očekivanja organizatora, a Australci i dalje viču "...we can't get enough of Kylie Minogue!", ma šta god im to značilo. Kylie zadovoljno trlja rukama jer je inkasirala oko 3,3 milijuna dolara, a mi možemo samo plakati jer joj nije niti u planu svratiti negdje u naše susjedstvo.

I samo za kraj moram naglasiti da je moje osobno mišljenje da nam mila Kylie iz spota u spot izgleda sve bolje i bolje, te da se nadam kako će se ta tradicija nastaviti i u budućnosti. Jednom je netko rekao "Ako svi u isti čas poželimo istu stvar ona će se i ostvariti", e pa sad ja kažem - u subotu 22.06.2002 u točno 18 sati svi neka posvete par minuta želji da džepna venera POP-a svrati i u naš kvart.