POZIV NA FELACIO: Pismo dragom gospodinu Telekomu

Ivor Car

19. siječnja 2011.

POZIV NA FELACIO: Pismo dragom gospodinu Telekomu

Čak i da nije autentično, sav gnjev što ga je u ovom pismu sasuo ogorčeni korisnik Telekoma, potpuno je na mjestu i usmjeren na pravu adresu. Običaj je na ovom zabačenom dijelu Europe, da velike kompanije, pogotovo ako dolaze iz onog razvijenog i civiliziranog dijela Stare dame, nimalo ne mare za svoje korisnike i zapravo obično gledaju kako će ih što jednostavnije nasanjkati. Postulat je takav da kompanija nema gotovo nikakvih obaveza prema korisniku, dok će se na korisnika i za najmanju sitnicu sručiti sav pakao kompanijskog i državnog aparata

Što o kvaliteti usluga Telekoma Srbije i poštivanju klijenata od kojih žive, misli njihov korisnik, pročitajte u sljedećem pismu ...


TELEKOM SRBIJA
Direkcija za komercijalne poslove
Obilićev venac 2, Beograd
Mb 17162543


Poštovani,

Primio sam vašu opomenu pred postupak trajnog prekida usluga.

I MOJ ODGOVOR JE DA ZA IZNOS OD 646,20 DINARA MOŽETE DA SE PRIHVATITE I DA MI POPUŠITE KURAC!!!!!

Jer nisam ja kriv što:
 
se uplata jedino kod Vas se proknjižava 15 dana
što imate neljubazno osoblje
što korisnički servis je nemoguće dobiti
što stanje na računu nije moguće proveriti od prvog pa do petnaestog u mesecu
što ste trenutno najskuplji mobilni operater (pa ovi Adolfi su tri puta jeftiniji)
što su u Vašim poslovnicama večito gužve i redovi nezadovoljnih korisnika

Da ste malo analitični, zapitali bi se zašto više kod vas ne želim uzeti ni jedan post paid paket nakon 12 godina korišćenja mobilnog telefona u raznim post paid paketima. Da ne kažem koliko para sam Vam ostavio!

Pošto ste kao kompanija izgubili kompas i pozicionirate se trenutno kao najlošiji i najskuplji operater predlažem da korisnicima poput mene na kućnu adresu šaljete poklon jednom godišnje ,po vašem izboru kao što to rade operateri u svetu.

Takođe možete razmisliti i o zapošljavanu devojke koja će prijatnim glasom da me obaveštava ukoliko slučajno usled silnog posla zaboravim platiti račun istog dana za vaše ionako loše usluge.

Ukoliko samo još jednom budete maltetirali moje poštansko sanduče i slali mi ovakve nebuloze, isključiću broj pa ćete se naplatiti samo kad mi popušite kao što je već pomenuto u prvom pasosu!!!!

PS: I ne šaljite više na moju adresu račune za telefon od nekog debila po imenu Zoran Filipović,koji očigledno ne zna ni gde živi (pitam se kako Vam takvi plaćaju račun)?

Ovaj mail sam poslao i nekim drugovima, hteo bi ipak nekog i da nasmejem danas,pošto mi je rođendan uskoro.

Iskren pozdrav

 

 

Lupiga.Com