Nazovi 92 radi masturbacije

Navar Glibotić

15. studenog 2009.

Nazovi 92 radi masturbacije

Dobro, ne radi se baš o nazivanju telefonskog broja 92, nego o 911, ali poanta stvari je zapravo ista ... Postoje li možda neke zemlje u kojima pozivom na broj telefona Hitne službe dobijete i jednu rundu sexy razgovora, koliko takvo što košta, te kako se priča na kraju svrši, saznat ćete samo ukoliko kliknete na ono "opširnije" što piše nakon ovog uvoda, koji bi eto, trebao, kao, nekoga zaintrigirati

Joshua Basso iz Tampe na Floridi imao je ozbiljan problem modernog muškarca: ostao je bez kredita na telefonu, a zvao mu se sexy-telefon. Znate, oni 060 brojevi kod nas, a gledatelji njemačkih kanala u poznim satima znaju ih po reklamama "Ruf an". No, nedostatak novca nije Bassa spriječio da se "olakša", a kako je riješio taj problem.

Sjetio se da je 911, poziv za hitnu službu u Sjedinjenim Državama, besplatan, i da se najčešće javljaju ženski glasovi. U proteklih desetak dana Basso je četiri puta nazivao hitnu službu i objašnjavao im da ih želi jeb..., dok su ga jadne operaterke ispitivale gdje živi. Policija je na kraju locirala odakle pozivi dolaze, a nakon njihovog "upoznavanja" s Brassom, on ih je pokušao jedno vrijeme zamajavati kako nema veze s tim pozivima.

No, završio je u pritvoru s jamčevinom od 500 dolara.
Znatiželjni pozive mogu preslušati na slijedećim linkovima, uz upozorenje da nisu za malodoban svijet (je, koja reklama, 'ko sada neće kliknuti na njih).

Poziv prvi

Poziv drugi