Lupiga - Top TEN

Ivan Kegelj

16. listopada 2004.

Lupiga - Top TEN

Pravi muškarac na te stvari mora ostati kul, antiglobalist prezrivo odmahnuti ušima, a pravi panker pokazati srednjak svim prisutnim, na čelu s premijerom države i ministrom financija. Što se mene tiče, meni je srce tuklo u ritmu bam bam, molio sam boga da nešto uleti, neka lova i ono. Mislim, moja uloga jest minorna, ali valjda će dernek ako uleti lovica. Kad tamo - plaketa. Ali jebi ga, dobro je, među deset smo. VIDI TOP 100

Dodjela nagrada održala se u Sheratonu. Ivoru-Caru iz organizacije su rekli da se dreskodira (business dresscode), pa se, nesiguran u sebe, noć prije zabavio na još jednom sjajnom zagrebačkom filmskom festivalu. (čestitke Borisu T. Matiću te Janjetu koji mi je spasio život izvukavši me u posljednji čas iz ralja lijepe naše administracije - našao mi osobnu).

Podne se uz business dresscode vrlom uredniku učinilo neprikladnim za dodjelu nagrada te mu nije padalao na pamet otići tamo. A podne jest nerigodno vrijeme, dragi naši organizatori, i Sheraton nije baš najprigodniji za dodjelu nagrada. I koji će nam vat da fak premijer Ivo na dodjeli nagrada? Pa nije to zečje jebalište da se svako mota tamo! Ali dobro, neka ...

Kad tamo, svi u odjelima, lijepo obučeni, kravate, večernje haljine blistale su na škrtom jesenskom podnevnom suncu, čisto je milo bilo vidjeti. Onda smo malo pričali, pa red muzike, pa red zajebancije, pa jedan radio dodijelio jednom sajtu jednu nagradu. I taman kad sam očekivao da će ići red Saše Tina i Kedže iskrslo je da smo Mi među prvih deset u državi u kategoriji mediji i novosti, ili nešto tako. U državi. Cijeloj. Lakše tjelesno prvo mjesto zadobila je manje poznata Internet stranica lokalnog Večernjeg lista.

Čisto informacije radi valjalo bi spomenuti oštru konkurenciju, pa čujte i počujte tko je još bio nominiran u spomenutoj kategoriji: HRT, Nova TV, VIP, Večernji list, Slobodna Dalmacija, Novi list, Globus, Otvoreni radio, Plavi radio, Radio Cibona, Radio 1, Županijski radio Šibenik, SportNet, StudentNet, Ekran, dop magazin, Zbrda-Zdola, Getro (?!?!?!), Hrvatski informativni centar (HIC), Moj posao, gamer.hr, Popcorn, Teen385, Mob385, Nogometni magazin, film.hr, croportal.net, rast.hr, gay.hr, časopis Građevinar, dalmacija.info … To su samo oni kojih se možemo sjetiti.

Nego, ej, znaš kako mi je bilo drago, makar jer sam dobar motivator! E, sad kad bi me pravi muškarac, antiglobalist i panker pitali kako to da sam ispao takva pizda, odgovorio bih - jebi ga. Jer svako zašto i zbog čega imaju svoje jebi ga. A ako se pitate zbog čega smo mi u prvih deset u državi, u kategoriji mediji i novosti ili što već, odgovor potražite u prethodnoj rečenici. 

P.S. Ivore-Care majstore - čestitam, u nečemu si među prvih deset u Hrvatskoj. Imaš plaketu čovječe! Eeee - Plaketu!