Libra Libera i Špica u Booksi

Ivor Car

21. veljače 2005.

Libra Libera i Špica u Booksi

Dva zanimljiva događanja održat će se u popularnoj zagrebačkoj Booksi ovoga tjedna. Jedinstveni klub u Martićevoj ulici predstavit će u srijedu novi, petnaesti broj časopisa Libra Libera, s glavnim ulogama Zorana Roška, Katarine Peović-Vuković i Vlade Bulića, a tri dana kasnije, u subotu zbit će se još jedna špica s gostom kakvog u Booksi samo poželjeti mogu

Pa evo i nešto detaljnijeg plana kojeg nam šalju iz Bookse ...


23.2.2005. (srijeda) u 20 h

Po drugi put u Booksi promocija po prvi put petnaestog broja časopisa Libra Libera. Zabavljaju vas Zoran Roško, Katarina Peović-Vuković i Vlado Bulić, i to na temu novog američkog stripa i javnog transporta (otkrijte vezu!). A spomenut će se i neki projekti - touch me i bolnica (nepotrebno otkrivati vezu). Nagradna igra skrivača -  otkrijte zakonitost niza brojeva u prvoj rečenici (najbržem otkrivaču poklon - set noževa zaostao od božićne akcije)


26.2.2005. (subota) u 11 h

Ugodna atmosfera, ugodno osoblje, dobra i besplatna (!!!) kava, zanimljiva pitanja, gost za poželjeti … Pogađate, radi se o još jednoj špici (što može biti i dativ rijeci "spika", kako zanimljivo!) u Booksi, o Lavazza kavi, o nama, vama i Goranu Tribusonu. Moguće teme: krimići, rock'n'roll, film, radio, televizija, internet, nuklearne bombe, hladni rat, politika, vrijeme, sport. Preporuka - izostanke nećemo pravdati.