Booksa za prosinac

Ivor Car

3. prosinca 2004.

Booksa za prosinac

Nekako prebrzo, kako to i uvijek biva stigao nam je prosinac, koji nas svake godine sve više asocira na kupovinu poklona, a kao što znamo, najbolji poklon je, šta Ivice? Pa knjiga, naravno. E sad, svi vi kojima je draga Booksa i koji volite u istoj ispijati kavice i čajiće, pravi je trenutak da kupite knjige (ima i dobrih noževa) kao što ste obećali učlanivši se u nju, a u nastavku pogledajte što vam je Booksa pripremila za prosinac

Zapravo za prvu polovicu prosinca ...

PROMOCIJE

7.12.2004. (utorak) u 20 sati - 'Kratka povijest gotovo svega', Billa Brysona (Biovega). Guests: Nataša Ozmec (urednica), prof. dr. Darko Polšek (sociolog i filozof), Predrag Raos (Predrag Raos).

Posebna ponuda - odgovori na sva važna životna pitanja + nevjerojatno putovanje kroz prostor i vrijeme uz upoznavanje fascinantnih, ekscentričnih, gorljivih i budalastih likova (i set noževa)!

9.12.2004 (četvrtak) u 19 sati - Komplet promocije ultrapopularne drugačije filmske enciklopedije 'Žuti titl' Velimira Grgića i Marka Mihalineca + film iznenađenja!!! Plus gost iznenađenja kojeg ćemo vam otkriti (Dalibor Matanić). Plus još gost iznenađenja kojeg vam nećemo otkriti!

I što biste još željeli znati - kako se zove Stalloneova majka? Tko ima najbolje brkove filmske povijesti? Kakvu fudbalerku George Clooney uzgaja u 'Povratku paradajza ubojice'? Što je zajedničko Herzogu i Tomu Greenu? Orsonu Wellesu i Dolphu Lundgrenu? Ha-ha, dođite i doznajte. Naravno, posebna ponuda, fikus u boci za samo 14.999,99 kn. I set noževa. 

KNJIŽEVNE VEČERI

8.12.2004. (srijeda) u 20 sati - poetski model autora (množina od autor) Gorana Bogunovića iz dječje kolekcije 'Mama ja sam uspješan' i Marka Tomasa iz kolekcije jesen/jesen 'Područje pojačanog naoblačenja'.

Zamislite samo - vi sjedite, a netko vam čita, i to poeziju!!!

KONCERTI I SLUŠAONICE

8.12.2004. (srijeda) u 17 sati - U sklopu 5 o'clock tea music hitova, u 5 o'clock samo za vas - Rašeljka Lucija Petrač, Marita Pavlović i Katarina Horvat (trio flauta, množina od flauta).

Posebna ponuda: jednokratni foto-aparat za jednu (slovima: jednu) snimku!

10.12.2004. (petak) u 20 sati - slušaonica tibetanske glazbe u izvedbi istoimenih glazbenika koji na ovom projektu uspješno rade već dugi niz godina.

I to još nije sve, imamo i odreske od tibetanske sobovine po izuzetno povoljnoj cijeni, da iskoristite svoj set noževa. A možete kupiti i knjige.