Koncerti

Edo Maajka

14. ožujka 2002.

Koncerti

Zadnjih dana se zaredalo podosta koncerata, a ljudi najavljuju još više uskoro. Sinoć sam bio nakon duuuugo vremena u Jabuci i uživo u svirci T. B. F. -a. Kako je bilo i tko će još svirati po Zagrebu saznao sam, pa vama prenosim da bi mogli skupiti lovu na vrijeme. Ko zna možda će se skupiti, ali da li će se isplatiti?
Sinoć sam bio na mrak koncertu u poznatoj i dragoj nam Jabuci. Prvo da kažem da je Jabuka ista, većina istih faca i najzanimljivije svi su na istim mjestima pa čak i gajbe. Terasa je bila zatvorena pa je nastup održan u skučenom prostorčiću, stvoreno za znojenje. Nastup T. B. F. -a me fascinirao i moram vam reći da pogledate ako do sada niste. Imaju live bass, gitaru, bubanj, sax, klavijature sa semplovima, i maajke mi fenomenalno uvježban nastup. Rokali su sve najbolje pjesme, raja pjevala s njima i uživala u znojenju i ispijanju većinom pive.

Uskoro u Jabuci možete pogledati Free Tibet, garantiram zabavu, i grupu Koolshakes. Upad je negdje oko 40 kuna.

Šaban Bajramovic je uskoro u Tvornici ( 21. i 23. 3 )upad je skup ali će se isplatit' sigurno, a bogami i fina svirka za popit puno alkohola.

Elemental, mlada i perspektivna rep skupina iz Zagreba u dućanu Shoobeedoo 18. 3. ima promociju svog novog albuma Demijurg-tempo velegrada. Isti dan album izlazi u prodaju, kupite ili spržite ali svakako nabavite.

Crni mačak je 22.3. u Bjelovaru ove godine a kao zvijezde večeri se očekuju Partibrejkersi. Pored njih nastupaju sva eminentna imena sa hrvatske glazbene scene, pa ko ima volje nek ide.
Ovo je bila moja prva vijest, bit će bolje bit će bolje...