JESI LI ZA LJUBAVNI TROKUT? TI, ISUS I JA!: Zagrebačka nadbiskupija mladiće uči kako da katolički 'ulijeću'' curama!

Ivan Kegelj

5. studenog 2014.

JESI LI ZA LJUBAVNI TROKUT? TI, ISUS I JA!: Zagrebačka nadbiskupija mladiće uči kako da katolički 'ulijeću'' curama!

Udahnite duboko, zgrabite olovku i papir i zapisujte, jer ovo bi vam moglo trebati. Primijetivši da društva u kojima živimo nezadrživo hrle u novi konzervativizam, Lupiga odgovara izazovima vremena i predstavlja vam - katoličke ulete. Video koji ćete na ovom mjestu pogledati objavio je Pastoral mladih. U njemu se mladim vjernicima savjetuje koje riječi treba upotrijebiti kako bi osvojili odabranicu svoga srca. Iz bogate ponude za uvod izdvajamo ovaj katolički ulet: "Jesi li za ljubavni trokut? Ti, Isus i ja!" Djevojaka, dakako, u ovom videu nema, jer kao što znamo, na mladim katolkinjama nije da ulijeću, nego da piju sokić, trepću okicama i ne daju do prve bračne noći.

Prije nego pogledate video, imajte na umu da sva autorska prava koja se tiču istog zadržava Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije. U jednom od videa postavljenih na svom kanalu, dužnost nam je napomenuti, Ured za pastoral mladih traži "deset tisuća lajkera".

Vjerujemo da će, nastave li s ovakvim radom, molitve rečenog ureda biti vrlo brzo uslišene, jer ovaj video tako je spektakularan, urnebesan i lud da će čak i namjernik nevjernik biti ostavljen bez daha. Potpuno razumljivo, jer kako da od smijeha dođeš do daha kad čuješ "katoličke ulete" poput ovih: "U Bibliji piše da gladne treba nahraniti, a žedne napojiti. Šta kažeš na večeru?", "Mora da si pastir, jer bez tebe ja bih bio izgubljen!", "Što ovako lijepa cura poput tebe radi u redu za ispovijed?"...

Pogledajte ove i druge katoličke ulete, potom operite i popeglajte svoju najljepšu odjeću, zatim idite na spavanje, prespavajte do nedjelje, a onda - svi marš na misu, bando banditska! Ulijećite mladi katolici, trepćite okicama mlade katolkinje! 

 

 

 

Lupiga.Com 

 Naslovna fotografija: screenshot/YouTube