CRNO NA BIJELO: Bad Blue Boysi opet uhvatili Zdravka Mamića u laži

Ivan Kegelj

6. ožujka 2012.

CRNO NA BIJELO: Bad Blue Boysi opet uhvatili Zdravka Mamića u laži

"Vjerojatno svi informatički pismeni ljudi znaju da gospodin Zdravko Mamić uglavnom govori neistine, pa je tako i mene u emisiji Otvoreno (Nedjeljom u 2? op.aut) proglasio nekakvim groznim kriminalcem s brdom kaznenih prijava. Nisam se previše uzbuđivao, jer bitno je tko nešto kaže, a ne što se kaže, ali ipak sam se prošetao do Selske i izvadio potvrdu o nekažnjavanju. Volim ga hvatat u lažima." Na svom facebook profilu ovo je objavio Thomas Bauer, jedan od vođa Bad Blue Boysa. Mamića je Bauer tako uhvatio u još jednoj laži, a podastro je i dokaze

"Ovo su policijski dosjei od gospode koja hara", ustvrdio je Zdravko Mamić pri svom posljednjem gostovanju u emisiji Nedjeljom u 2, čitajući s nekakvih papira popis kaznenih djela koja su, tvrdio je, počinili navijači Dinama u javnosti predstavljeni  kao vođe Bad Blue Boysa.

LUPIGA TV: Pogledajte kako su izgledale vođe Bad Blue Boysa prije 23 godine

Bad Blue Boys: Kako smo ostali bez ugleda i što će biti s nama

ZDRAVKO MAMIĆ: Jugoslavija je za mene bila najlepša država na svetu

SA SJEVERNE TRIBINE MAKSIMIRA: Dinamo ja (ne) volim

Među prozvanima je bio i Thomas Bauer. Njemu je Zdravko natovario niz kaznenih djela, ali po svemu sudeći - lagao je kao i toliko puta do sad. Na svom facebook zidu Bauer je objavio uvjerenje o nekažnjavanju, kojem mu je izdao Općinski kazneni sud u Zagrebu.  

  

Lupiga.Com