ZDRAVKO MAMIĆ U GUARDIANU: You donkeys, I'll beat you like cats!

Ivan Kegelj

18. prosinca 2011.

ZDRAVKO MAMIĆ U GUARDIANU: You donkeys, I'll beat you like cats!

Šerif iz Maksimirske 128, Zdravko Mamić, opet je briljirao u javnom nastupu pred jakim antihrvatskim snagama koje putem medija ratuju s ostatkom države. Mučki provokatori, ovaj put utjelovljeni u domaćinu emisije Nedjeljom u 2, Aleksandru Stankoviću, Mamića su još jednom izbacili iz takta, pa ih je doslovno poslao u kurac. Ovakvim nastupima Mamić je već izgradio respektabilnu međunarodnu karijeru kretena. Jučer je o njemu pisao i britanski Guardian, a na ovom mjestu pogledajte kako biseri koje Mamić baca pred mučku đubrad izgledaju na engleskom jeziku

 


Dobacio je, rekosmo, Zdravko Mamić do Guardiana, zajedno s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Vlatkom Markovićem. Potonjeg su britanci izabrali za čovjeka tjedna, dok su - što se Mamića tiče - prepoznali njegov vanserijski talent za davanje kretenskih izjava.

Mamić to je Hrvatska

ZDRAVKO MAMIĆ: Jugoslavija je za mene bila najlepša država na svetu

Hrvatska nogometna ljiga

Vlatko Marković - demagog i špreher na šestu!

Evo kako jedna od citiranih Mamićevih rečenica izgleda na engleskom jeziku: "I'll maul you, one by one, face to face. You donkeys, you better pray to God that I stay here, because when I leave I'll beat you like cats." (Izmlatit ću vas, jednog po jednog, licem u lice. Majmuni, bolje vam je molite boga da ostanem ovdje (u Dinamu), jer kad odem prebit ću vas kao mačke.)

Mamićev kretenizam, dakle, postao je izvozni hrvatski proizvod, sad se samo valja dosjetiti kako ga naplatiti.

Cijeli tekst Guardiana naći ćete na ovom linku.

Lupiga.Com