Besplatna razmjena knjiga i časopisa

Božidar Alajbegović

9. siječnja 2007.

Besplatna razmjena knjiga i časopisa

Na tavanu, u podrumu i garaži, pod krevetom i na policama, prašinu vam skupljaju davno pročitani i nikad više potom otvoreni časopisi i knjige. Međutoa, možda upravo te primjerke netko želi ili su mu radi učenja, zabave i kulturnog uzdizanja potrebiti. Hrvatsko društvo pisaca s tom je pretpostavkom odlučilo organizirati besplatnu razmjenu knjiga i časopisa

Hrvatsko društvo pisaca (HDP) poziva zainteresirane građane - sudionike kulturnog života u gradu, nadasve članove HDP-a, kolege iz srodnih društava i novinare, ali i studente, učenike i sve druge ljubitelje čitanja - na besplatnu razmjenu knjiga i časopisa na hrvatskom i inim jezicima.

Razmjena će biti upriličena 13. siječnja od 10 do 17 sati u prostorijama HDP-a, u Kući 'Arko' u Basaričekovoj u Zagrebu. U međuvremenu knjige i časopisi mogu se donositi svaki dan od 10 do 16 sati, osim subote i nedjelje, a skupljat će se u HDP-u do dana razmjene, poručuju nam organizatori, a na nama je da se pokrenemo te da bez potrošene kune sebi pribavimo novo štivo, a druge razveselimo viškom iz svoje kućne biblioteke.

Kontakti:
Hrvatsko društvo pisaca,
Basaričekova 24, 10000 Zagreb
tel. 01/487 64 63
hrvatsko.drustvo.pisaca@zg.t-com.hr