ANA BRAKUS PODRŽAVA LUPIGU: „Čitaš Lupigu? Podrži Lupigu!“

I.F.

20. siječnja 2018.

ANA BRAKUS PODRŽAVA LUPIGU: „Čitaš Lupigu? Podrži Lupigu!“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Lupiga je jedno od rijetkih utočišta slobodnog novinarstva. Čitaš Lupigu? Podrži Lupigu!“, poručila je naša kolegica, novinarka Ana Brakus, u svom videu podrške Lupigi u crowdfunding kampanji.

Lupiga je treći medij koji je krenuo stazama crowdfundinga, između ostalog želeći pokazati kako ovakav način održavanja nekog medija na životu, nije žicanje, već svojevrsna obaveza svakog savjesnog čitatelja. U ovih mjesec dana, koliko je trajala Lupigina kampanja, pokazalo se da mi imamo pregršt takvih čitatelja. I hvala im na tome. Hvala im što su prepoznali da je Lupiga njihov medij, medij koji treba podržati. Ima nas!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Libela/Zvonka Barbir

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.