TVOJ FAŠIZAM ZVUČI POZNATO: Popularni voditelj showa ismijavao silovanje djevojčica

Ana Benačić

1. prosinca 2014.

TVOJ FAŠIZAM ZVUČI POZNATO: Popularni voditelj showa ismijavao silovanje djevojčica

Ivan Ivanović, voditelj "zabavne" emisije nazvane po njemu, ali i jedan od članova žirija popularnog, lobotomiziranog showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji se emitira na Federalnoj televiziji, ispričao je publici Prve Srpske Televizije, bivšeg Fox TV-a, još jedan u nizu ksenofobnih viceva, koji je ovaj puta otišao prenisko. Što reći o čovjeku kojemu je ismijavanje silovanja djevojčica mlađih od 15 godina dobar fol? Ukoliko ga ovaj necivilizirani akt ne makne iz etera, ne preostaje drugo nego da Republičkoj radiodifuznoj agenciji, koja je ovoj komercijalnoj televiziji dala nacionalnu koncesiju, čestitamo što obogaćuje srpski medijski prostor ovakvim bljuvotinama.

"Ne može nas  FTV primoravati nedjeljom da gledamo tog čovjeka koji istovremeno vrijeđa žrtve i ismijava se tome što su petnaestogodišnje djevojčice silovane u ratu. Zna Ivanović sigurno da su neke od njih odvođene i u Beograd i da su silovane djevojčice tamo i rađale djecu i ostavljale ih kod svojih silovatelja. Sramotno je da FTV nešto ne uradi, u protivnom možemo onda reći da se neko na javnom servisu slaže s ovim nacionalistom", komentirala je za Dnevni avaz Bakira Hasečić, predsjednica udruge "Žena - žrtva rata", koja je najavila tužbu protiv Ivanovića.

 

 

Dvije televizije na kojima se pojavljuje "zabavljač" poznat po pričanju neukusnih viceva o Albancima, odnosno, kako ih naziva, "stoci šiptarskoj", ali i drugim nacijama i vjeroispovijestima Balkana, nisu se još oglasile po pitanju ove "duhovitosti". Budući da je emisiju "Večer s Ivanom Ivanovićem" emitirala i Alternativna televizija iz Banja Luke, protiv Ivanovića je upućen i prigovor Regulatornoj agenciji za komunikacije (RAK), koja će očitovati nakon provedene redovne procedure.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: YouTube