Što je novoga?

Ivor Car

20. rujna 2004.

Što je novoga?

Opa, kao da je krenulo malo na bolje. Evo novice koja ne kasni (barem ne kasni puno), a osim toga uspjeli smo odraditi i najavu, već toliko puta hvaljenog trećeg nastavka, Venturinih putešestvija po Portugalu. No, nećemo stati na tome, jer već ovaj tjedan imamo još jednu najavu – novi kolumnista na Lupiginim stranicama. O svemu nešto više u kratkom nastavku kojeg možete pronaći klikom na
Neke stvari pomiču se na bolje. To je jedan od prvih zaključaka koji se nameće nakon što smo odradili obećanu najavu trećeg nastavka putopisa iz Portugala, te "uknjižili" 19 ID-eva, što je za 5 više nego tjedan prije. U izradi tih 19 tekstova sudjelovalo je čak 10 Lupeža. Zakazali su jedino kolumnisti, od kojih apsolutno nitko nije objavio ništa novoga. Od novica u proteklom tjednu vrijedilo bi izdvojiti Mirzonijevu Hey Ho Let's Go!, te izvještaj s koncerta Partibrejkersa, naslovljenog s Hipnotisana gomila i samo radi ekskluzive Cinkamo - Tko su tajni natjecatelji Big Brothera. Iz ostalih rubrika tu je recenzija filma Glavom kroz zid (Gegen die Wand) i neizostavni, već toliko puta nahvaljeni treći nastavak Venturinih putešestvija iz Portugala: Portugal za početnike - Atlantik je ledeno more.

Što se tiče naše prošlotjedne ankete tu ne treba trošiti riječi, pa čak ni jeftini web prostor (sjetite se: u Plusu je najjeftiniji). Za takvu bezvezariju treba samo reći kako biste u našim anketama najradije raspravljali o seksu, što nikako nije iznenađujuće, čak štoviše. Ostale rezultata, u slučaju da vas to zanima, pogledajte klikom na ovih sedam znakova: XOXOXOX.

Nova anketa sadrži puno "normalnije" pitanje – Podržavate li zabranu pušenja na javnom mjestu? Pitanje je, dakako, vrlo kompleksno, ali mi ćemo ponuditi samo tri jednostavna odgovora, a vi odlučite. Inače, ideju za ovotjedno anketno pitanje pronašli smo u novici Cigarete su veličanstvene.

Nakon jednog ili možda čak dva tjedna pauze pokudu ponovno uvaljujem Riječnom raku, kojeg neprestano pozdravlja neki Miro i poručuju mu da on i Đuro misle da je RR legenda. Nosilac još jedne pohvale postao je Bozzo, a za ovaj tjedna najavljujemo vam novoga kolumnistu o čijem će "slijetanju" na Lupigu pravovremeno biti obaviješteni svi upisani u našu mailing listu. Do tada, tri točke: …