Sise i guzice na Lupigi

Navar Glibotić

8. rujna 2006.

Sise i guzice na Lupigi

Capo di tutti capi, don Carleone Lupige, Vrhovni vrač i Pontifex Maximus sve u jednoj osobi, velemožni Ivor-Car zatražio je od zaduženog da se na Lupigu stave "sise i guzice". Očigledno da pada broj posjeta, pa se trebamo malo požutjeti (živjela 24 sata) i smjesta krenuti s "pravim informacijama". E, pa što onda da čekamo? Narode, navali

Kaže tlačitelj normalnog puka Ivor Car "šta ti je, šta si našao curu pa više ne gledaš i stavljaš sise i guzice na Lupigu". I zamislih se ja, može to ostaviti takav dojam, nema navara baš da stavlja naše omiljene teme u novice, jerbo se skoro oženio.

Ni približno blizu istini. Pravi je razlog da je bilo ljeto, i jedva se navar prisiljavao da radi ono za što je plaćen, a kamoli ovaj kmetski dio. A potom, još je jedna stvar bitna. Bilo ljeto i stvarno se svatko mogao sisa i guzica nagledati uživo, ponuda na Jadranu, ali bogme i u unutrašnjosti bila je sjajna.

Znam, znam, sada će se kazati kako je ovo totalno seksistička izjava, ali Bože moj, selo priča, navara ne briga. Joj, kao Merčep sam, o sebi u trećem licu. No, evo sad pade odluka, vraćamo se na stare staze, vani je kiša, sisa i guzica nema baš u izobilju, pa vam dajemo prvih pet slika kada na Googlu ukucate "sise i guzice" Uživajte!