Seljaci, drolje, pederi i lezbijke

Navar Glibotić

18. listopada 2003.

Seljaci, drolje, pederi i lezbijke

Ovo je tekst o započetoj nam predizbornoj kampanji. I o šefu svih hrvatskih seljaka, bar onih stranački opredijeljenih. Tekst je i o njegovom odnosu spram izbora, koalicija, homoseksualaca i predizbornih slogana. I o tome kako nekad političari, ali stvarno, trebaju dobro promisliti prije nego odvale i provale u hrvatski medijski prostor...
Predizborna kampanja u punom zamahu. Sabor više nije tu, i sad se naši zastupnici i službeno mogu nazvati raspuštenicima. Nema više zahebancije, kreće se u bespoštednu bitku za svaki božji glas. Bivši šef svih saborskih raspuštenika Zlatko Tomčić danas je tako gostovao na Rejdiju van ou van i odvalio je par svojih standardnih gluposti.

Najprije nije ni krio da će njegova stranka biti najveća drolja predstojećih izbora.
- Mi ćemo čekati izborne rezultate da vidimo s kim ćemo u koaliciju. Ne želim da itko etiketira HSS prije izbora, kazao je Tomčić. Prevedeno na normalni hrvatski jezik, on je kazao "mi smo postizborne udavače, i idemo mi s onim tko nam ponudi najviše, a bogami moramo i vidjeti tko će biti najjači u novom Saboru".

Potom je hvaleći uspjehe svoje stranke kazao je da "nije bilo HSS-a sada bi sklapali homoseksualne brakove". Ponovno prevedeno na normalni, to znači "neće meni pederi i lezbijke hodati ulicama". Iskreno nemam ništa protiv toga da lezbijke demonstriraju, a i pederi mi nisu bed ako idu svojim poslom.

I za kraj, objašnjenje slogana seljaka na izborima.
- "Volim svoju zemlju" znači da moraš voljeti svoju zemlju, ne k'o oranicu nego zemlju kao državu, jer samo tako možeš nešto postići.