Po EU u Mamu

Ivor Car

12. travnja 2005.

Po EU u Mamu

Ako ima netko tko bi umjesto u pijuckanju kave, gledanju nogometne Lige prvaka i lizanju rana nastalih u još jednom radnom danu, svoje vrijeme radije potrošio na neke drugačije ciljeve, onda je ovo novica za njega. Naime, sutra se u zagrebačkom klubu Mama (Preradovićeva 18) diskutira o Europskoj uniji, ali na malo drugačijim polazišnim osnovama nego li se to kod nas inače radi. I još, kad k tome dodate i video
Dakle, ukoliko stvarno želite proširiti svoje vidike onda vam uopće neće loše zvučati prijedlog da sutra u 19 sati posjetite zagrebačku Mamu, gdje će se diskutirati o Europskoj Uniji i ključnim pitanjima koja stoje iza ujedinjenja. Naravno, diskutiranje nije obavezno, tako da možete samo slušati, ili ipak diskutirati ako imate što reći o širenju granica EU prema istoku Europe, što je izdvojeno kao zasebno razglabajuće štivo. Sigurno vam nitko neće odsjeći jezik ako nešto progovorite.
 
Osim ove aktualije, bit će prikazan video "Europe Under Attack - Critics & Alternatives" kojeg je objavio Kolektiv Organic Network (www.organicchaos.org), a dotiče se brojnih bitnih tema vezanih uz, vjerojatnu buduću nam zajednicu. Od govornika istaknut će se Davor Gjenero i Hrvoje Jurić. Dakle, podsjetimo još jednom, srijeda, 19 sati, Preradovićeva 18.