NA ZFF-U JEDAN OD NAJBOLJIH SLOVENSKIH FILMOVA: Lupiga poklanja ulaznice za projekciju

I.F.

17. studenog 2017.

NA ZFF-U JEDAN OD NAJBOLJIH SLOVENSKIH FILMOVA: Lupiga poklanja ulaznice za projekciju

Izvan konkurencije u programu „Ponovno s nama“ Zagreb Film Festivala večeras će u 19:30 sati, u kinu Tuškanac, biti prikazan film „Ivan“, slovenskog redatelja Janeza Burgera čiji je dugometražni prvijenac „U leru“ rušio rekorde gledanosti u slovenskim kinima, dok „Ivana“ mnogi proglašavaju najboljim slovenskim filmom u posljednjih nekoliko godina. Tim povodom Lupiga svojim čitateljima poklanja dva puta po dvije ulaznice za večerašnju projekciju. Sve što trebate je poslati svoje kontakt podatke na e-mail urednistvo@lupiga.com. 

Radi se o napetoj drami o pogrešnim odlukama i ženi koja pronalazi svoje mjesto u svijetu krojenom po mjeri muškaraca. „Ivan“ je na posljednjem Festivalu slovenskog filma dobio nekoliko priznanja, među kojima i ona za najbolji film, najbolji scenarij i najbolju glavnu glumicu.

„Mara je beznadno zaljubljena u Roka, beskrupuloznog biznismena s kojim ima izvanbračno dijete. Kada se nađe pod optužbama za poslovni kriminal, Roka napuste svi prijatelji, te on nagovara Maru da zajedno pobjegnu i prisili je da bira između njega i djeteta“, stoji u festivalskom programu kao najva "Ivana" u kojem glume Maruša Majer, Matjaž Tribušon, Nataša Barbara Gračner, Branko Šturbej i Leon Lučev.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: ZFF