"Kad porastem, biću Kengur" u Motovunu

Ivor Car

26. srpnja 2004.

"Kad porastem, biću Kengur" u Motovunu

Ove godine će na Motovunskom festivalu biti prikazan i, na Lupigi upravo recenziran (Lupeži uvijek ispred svih), najnoviji film ponajboljeg režisere iz susjedne nam Srbije i Crne Gore, Radivoja Raše Andrića. "Kad porastem, biću Kengur" film je sastavljen od tri isprepletene priče s beogradskog Voždovca, koje prati originalnost i više nego izvrsna glazba


Dakle, u srijedu 28-og srpnja u sklopu Motovunskog festivala bit će prikazan najnoviji film Radivoja Raše Andrića (režija "Tri palme za dve bitange i ribicu" 1998., "Munje! " 2001., asistent režije na "Do koske", "Spasitelj", "Nebeska udica", "Policajac sa Petlovog brda", …), "Kad porastem, biću Kengur". Projekcija će se zbiti točno u 21 i 30 sati, u Kinu Barbacan, a svima koji će se tada naći u Motovunu svesrdno preporučam da se obavezno nađu pred platnom spomenutog kina na otvorenom.

Najavljeno je i kako će se u rujnu ove godine "Kad porastem, biću Kengur" pojaviti u zagrebačkim, a potom i u kinima ostalih većih hrvatskih gradova. Glumačka ekipa je odlična, a čine je Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nebojša Glogovac, Nikola Đuričko, redom "isprobani" glumci koji su već "bezbroj" puta radili na istim projektima. Osim svojom originalnošću i "ozbiljnom duhovitošću", film očarava i glazbom.

Gledajući film čut ćete neke od vrhunskih i legendarnih izvedbi – Laki pingvini, Darkwood Dub, Orkestar Bobana Markovića … Kako ne bi došlo do ponavljanja u recenziji rečenog, sve zainteresirane za priču ovoga filma upućujem na našu rubriku Film, ili jednostavno neka otputuju klikom na ovih sedam znakova – XOXOXOX.