Horror u zoološkom vrtu

Feez

15. listopada 2002.

Horror u zoološkom vrtu

Dvojica ludih čuvara Zoološkog vrta iz Recklinghausena, sjeverno od Koelna, preko dana su čuvali, da bi preko večeri ubijali i jeli životinje. Sada djeca tuguju, a roditelji im moraju objasniti kako su se tibetanske koke vratile u Tibet. Nešto kao one fore sa Ronaldom Mc Donaldom i kravama u raju...
Nakon što su vlasnici Zoološkog vrta u Recklinghausenu primjetili kako im broj životinja drastično opada, obavijestili su policiju koja je uskoro otkrila strašnu istinu o nestanku pet tibetanskih planinskih kokoši i dvije kamerunske ovce. Dakle, odgovorni su dvojica čuvara koji nisu mogli odoljeti, a da ne probaju afrički,odnosno tibetanski menu. Tako bi preko dana mjerkali, a preko večeri klali, pekli i jeli jadne životinje.
Ovim nesvakidašnjim luđačkim činom najviše su oštećena djeca, jer spomenute su se životinje nalazile u dijelu Zoo vrta namijenjenom djeci. Dakle, još jučer su se igrali, a danas samo tužno promatraju perje na podu kaveza. Dvojica čuvara su odmah suspendirana s posla, a što će još biti s njima, ne zna se. Sreća u nesreći je što spomenuta dvojica, čini se, nisu bili gladni "za pojest slona". Šteta samo što tako nisu probali ispeći lava ili tigra. Pa bi im sutra supruge djeci objašnjavale kako će tatu vidjeti svaki put kad pogledaju "Krezubicu".