edomaajka.com

Vuk

14. ožujka 2002.

edomaajka.com

S puno truda i muke izašao je Edin album o kojem smo vam već govorili. S ništa manje truda nije ni Lupillus Web Team radio stranicu navedenom izvođaču. Jedan od autora stranice izjavio je dobronamjerno da mu je već dosta gledanja u Edinu facu, a kvaliteta uratka je po mome (Miro) mišljenju (naj)bolja od svih internet hip hop hrvatskih uradaka. U novici više o vrijednom timu..
Nakon gotovo 6 mjeseci intenzivnog rada, implementiranja raznolikih dizajnerskih vještina, uz pregršt izmjena i ideja dočekali smo konačan izgled još jedne reference Lupillus web teama. Radi se dakako o dugoočekivanom web uratku koji možete pregledati na www.edomaajka.com , sajtu koji će vas pobliže upoznati sa sve više poznatim bosanskim glazbenikom (sa stalnom dozvolom boravka) Edinom Osmićem. Dakle, 5 dana nakon izlaska njegovog albuma prvijenca "Slušaj mater" i nekoliko dana prije promocije spota, na webu možete doznati sve što vas zanima o Edi, njegovim omiljenim linkovima, pogledati fotografije, tekstove pjesama i čuveni wall of fame koji će se naravno proširiti sa Edinom popularnošću.
Ono što smo htjeli naglasiti jest da je riječ o odličnom uradku koji ovaj web team zasigurno predstavlja u najboljem svijetlu.
Edina stranica, lupiga.com, ugašeni crostudent.com i jedna stranica koju za sada možete pogledati na www.skyphe.org/meow  su reference kroz koje možete upoznati design ovog tima pa ako vam se sviđa, izvolite.