Edukativna uloga mobača

Božidar Alajbegović

1. rujna 2003.

Edukativna uloga mobača

Svakodnevno smo svjedoci ubrzanom unaprjeđenju tehnike i moderne tehnologije, što ni mobilnu telefoniju ne zaobilazi. Spadate li kojim slučajem među one malobrojne koji ipak NE misle da o svemu sve već znaju u nastavku pročitajte kako putem mobitela možete ponešto i naučiti, a također i unaprijediti jedan, vjerujem JAKO važan segment vlastitih života, seksualni, naravno!

Jer, ima li uopće, najdraži moji Lupeži, ičeg važnijeg u vašim mladim životima od - seksa???
Na to pitanje odgovarati mi ne morate (hi, hi, hi).
Uvjeren sam da znam i vaše odgovore  na pitanjce "jeste li zadovoljni svojom seksualnom tehnikom i izvedbom? ", ali ipak, onim malobrojnima koji se povode za onom starom "uvijek može bolje" brazilska se telekomunikacijska tvrtka Faithless potrudila priskočiti u pomoć.
Oni su upravo na tržište pustili paket od 40 animacija koje svojim pretplatnicima nude po cijeni od otprilike 33 centa po komadu. Program je baziran na, čemu drugom negoli - drevnoj indijskoj Kama Sutri te svaku animaciju koja donosi eksplicitan položaj prati i detaljno tekstualno objašnjenje, ali, također i mjerilo težine izvođenja.
Softver je zasad dostupan samo za Sony Ericssone P800 i T68i, te Nokie 7650 i 3650.
Svaka animacija dolazi sa upozorenjem da nije namijenjena osobama mlađima od 18 godina, a glasnogovornici tvrtke već najavljuju da vrlo lako mogu, bude li interesa, i udvostručiti broj animacija.

Ženski dio Lupiginog publikuma bez i najmanjeg premišljanja složit će se sa mnom ustvrdim li da ovo predstavlja savršen rođendanski, ili poklon za kakvu godišnjicu!!!  
Odgovor na pitanje je li to već nabavljivo u nas, drage moje, na vašu žalost, nije mi poznat ...

Ma šta će to nama!!! - već vas čujem, Lupeži moji dragi ;-)))))