Body & Soul, The Best + nagradna igra

Svjetlana Zorić

21. svibnja 2004.

Body & Soul, The Best + nagradna igra

Dragi Lupeži, da ne ispadne kako samo mi provodimo šarene vikende, obilazimo kojekakva zbivanja i onda piskaramo o tome, evo i vama prilike! Nastavljamo dijeliti karte k'o ludi. Ovoga puta predstavljamo jedno od događanja kakvih na Lupigi i nema previše – "Body & Soul" klupska house rezidencija svake subote u klubu "The Best"

U subotu, 22.05.2004.za ljubitelje malo drugačije mjuze, od one koju inače Lupeži forsiraju, predstavljamo vam "Body & Soul".

"Body & Soul" je klupska house rezidencija, svake subote u klubu "The Best". Rezident DJ-i su: Grade, Frx, Active i Alen, i to već skoro dvije godine. Ta ekipica uspješno pokreće publiku zahtjevnijeg glazbeno-klupskog ukusa houseom koji se jako općenito opisuje kao funky/vocal/club/disco house, iako su glazbeni utjecaji i tehnike pod kojim nastaje puno složenije od samog opisa.

Osim dobre klupske glazbe "Body & Soul" često nudi i zanimljiva iznenađenja u obliku raznih glazbenih performancea te povremena gostovanja house klubova, DJ-a i vokala koji se po prvi puta na zagrebačkoj sceni pojavljuju upravo na "Body & Soul-u". Treba još samo napomenuti kako će se na svoju drugu godišnjicu 19. lipnja ova rezidencija iz zimskih prostorija Besta preseliti na novouređenu terasu gdje će provesti cijelo ljeto.

Dakle, za subotu 22. 05. dijelimo vam dva puta po dvije karte za Best, i to onima koji će biti najbrži i na e-mail adresu urednistvo@lupiga.com poslati mail sa svojim imenom, uz subject "Za Best".  
 
Zar nismo divni ...