'24 sata' ponovo na tapetu

Božidar Alajbegović

30. svibnja 2005.

'24 sata' ponovo na tapetu

Nedavno smo vas ekskluzivno izvijestili o sasvim specifičnom načinu rada vrloga nam tabloida znanog pod imenom '24 sata', a s tom praksom sada nastavljamo. Nismo mi krivi što Matija & co. daju materijala. Istina, ovo što u nastavku podastiremo nismo otkrili mi već prenosimo od najslavnije splitske blogerice (naša stara Tica, dakako). Riječ je o tipu koji želi penetrirati u svoju curu s lignjom navučenom na penis

Dakle, ponavljam, ovo što vam u nastavku "nudimo" nismo mi otkrili, ali uspješno zaokružuje sliku o tom mediju stvorenu  kroz naš tekst Rad na način '24 sata'. Sljedeći komad teksta prenosimo s bloga http://pticatrkachica.blog.hr:

"Romana Vukadin je u današnjem izdanju '24 sata' "napisala" seks kolumnu.

Naime, očito je da je gospodična ili gospođa posjetitelj forum.hr, jer je čitavu kolumnu fino prepisala s podforuma imena "Ljubav, erotika, seks",dodavši točno 25 svojih riječi.

"Slijedi seks s najboljom ribom" pa copy-paste posta o tome kako se "frajer pali na to da penetrira u svoju curu s lignjom navučenom na penis" pa umetanje "požalio se mrtav 'ladan dalmatinski galebar ekipi na internetu; i požalio" pa zatim opet copy-paste pa onda vrhunski zaključak bez kojeg jednostavno ne možete u seksu i bez kojeg bi vaš seksualni život stravično patio "Eto, zbog čega sve muškarci neće izgubiti glavu!"

I kolumna je napisana!

Ma bravo Romana! Čestitam ako ti Matija da pare za ovo sranje."


Inače, ukoliko niste dobili e-mail, koji posljednjih tjedana kruži domaćim inboxima, s jadikovkama vjerojatnog šaljivdžije, tekst je ovdje:


"Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san vezi vec godinu i po. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto fali ili bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. Naime ovako, u mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa san tako jedanput proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Gura san ga u unutrasnjost lignje rukon stiskajuci ulaz u lignju kako bi odrza stimulativni stisak. Od onda san posta ovisan o tome.

Uvik san volija drkat, a nisan prestaja ni u vezama. Koji put bi nakon sta bi svrsija u lignju je opra, ispeka i izija. Tako san jedanput mojoj curi jos na pocetku veze za veceru ispeka lignje u koje san svrsija. Nisan ih opra. Totalno me napalilo sta ih je pojila i pofalila njihov okus. Posli te vecere zavrsili smo u krevetu iako je ona imala menstruaciju. Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu. Naravno da san ga opra nakon igranja s lignjon, ali taj vonj je ipak osta. Zasmetalo me sta mi je prigovorila za miris pa san joj odbrusija da to njena menstruacija vonja na ribu. Znan da je to bilo glupo, ali u tom trenutku mi se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Nismo se posexali do kraja jer se ona naljutila. To je bilo davno, a od onda san pazija da nema mirisa po lignji kad se sexamo. Brisa san penis vlaznin higijenskin maramicama koje san kupija u DM-u.

Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. Jako me napaljuje ideja da penetriran u svoju curu s lignjon navucenon na penis (ka sta je inace navucen goldun) i da ju tako jeben dok me krakovi od lignje (koji naravno ostanu izvan vagine) triskaju po testisima. Jos me vise privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu (analni smo imali desetak puta i oboje gustamo u tome).

E pa sad kad imate uvid u situaciju, da konacno iznesen problem. Kako da predlozin curi sve to? Inace imamo jako dobru komunikaciju, sve jedno drugome govorimo i osin ovoga neman nikakvih tajni pred njom. Razmislja san da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen i tako udjen u curu, ali mislin da bi joj to bija šok. Ipak je triba pripremit na vizitu jedne morske zivotinje njenin genitalijama. E pa sad slusan savjete kako da joj objasnin, tj. predlozin ovo. Konstantno razmisljan o tome i sta vise mislin o tome to mi je normalni seks sa curon sve nezanimljiviji.
Pomozite.
Pozdrav od onoga koji je cesto na peskariji."