SLAMKA SPASA: Tomislav Karamarko podnosi ostavku

Hina

14. lipnja 2016.

SLAMKA SPASA: Tomislav Karamarko podnosi ostavku

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u srijedu će podnijeti ostavku na tu dužnost neovisno o odluci Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, doznaje se u utorak navečer iz stranaka Domoljubne koalicije, a u HDZ-u se za sada nije mogla dobiti potvrda te informacije.

„Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je da je podnošenje njegove ostavke dio strategije Domoljubne koalicije, te da ostavku daje s nadom da će sutrašnje mišljenje Povjerenstva  za odlučivanje o sukobu interesa biti da on nije u sukobu interesa. Također je rekao kako time želi pokazati da ne želi biti teret budućoj hrvatskoj vladi“, rekao je Hini jedan od sudionika današnjeg sastanka Domoljubne kolicije, koji je želio ostati anoniman.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u srijedu će odlučiti je li Karamarko kao dužnosnik povrijedio načela djelovanja i bio u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa svoje supruge i svoga prijatelja, savjetnika mađarske naftne tvrtke MOL, Josipa Petrovića.

Lupiga.Com via Hina

Naslovna fotografija: Hina