S DRUGOG KRAJA SVIJETA: Fotografije svjetskog putnika

Lupiga.Com

19. siječnja 2018.

S DRUGOG KRAJA SVIJETA: Fotografije svjetskog putnika

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

U zadnji tren predstavljamo vam i posljednji perk u Lupiginoj kampanji. Radi se o kaširanim fotografijama Lupiginog fotoreportera i svjetskog putnika Franje Tota iz Bangladeša, na formatu A3. 

Vrhunske fotografije, nesvakidašnji portreti, koje ne možete naći u službenoj prodaji. Sve u stotinu boja i s potpisom autora. Tot je do sada posjetio brojne države, inače turistima potpuno nezanimljive, gdje je uživao u fotografiji prizora na koje je naišao. U Bangladešu je boravio 2015. godine, a iste godine je nastale fotografije izložio na svojoj zagrebačkoj izložbi. Tom prilikom fotografije je kaširao, a sada vam ih Lupiga kao nagradu donosi u svojoj kampanji.

Imamo osam Totovih fotografija kao perk na Indiegogo platformi, možete ih pogledati ovdje, a s obzirom da je svaka od njih jedinstvena, prije svoga odabira na e-mail urednistvo@lupiga.com javite nam za koju ste se fotografiju odlučili, kako bismo vam istu mogli rezervirati.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Franjo Tot

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Cijenimo svaku podršku.