Zakoljimo Marilyna Mansona!

Ivan Kegelj

20. kolovoza 2005.

Zakoljimo Marilyna Mansona!

U trenutku dok nastaje ovaj tekst još uvijek nije poznato hoće li sveta inkvizicija, pardon policija, zabraniti održavanje koncerta Marilyna Mansona u Puli. Nije da nešto slušam tog Mansona, vidio sam ga samo dva puta, i to dok na koncertu trga stranice iz Biblije, ali to nije razlog da se i ja ne pridružim inicijativi naših katoličkih dušobrižnika. S ovog mjesta stoga urlam - zabranite smeću nastup!

Jer koji će nama kurac koncert Mansona u Puli, kad imamo svog Miroslava Škoru i Marka Perkovića Thompsona? Pa nećemo valjda dopustiti da nam se na mjestu tisućljetne uljudbe, u pulskoj Areni, šepiri nekakav idiot koji pjeva pjesme na stranjskom jeziku - i to bogohulne. Uz to, kad ste čuli da je Manson najoštrije osudio progon našeg generala Ante Gotovine? Nikad, a nećete ni čuti.

Stoga, jasno je da ovom sotonskom glazbeniku nije sveto ništa što je hrvatsko, pa mu zato treba ne samo zabraniti koncert, nego i slomiti obje ruke kad stupi na hrvatsko tlo. Moglo bi mu se iskopati i oko, tako da iz Hrvatske ponese trajnu uspomenu, a mogao bi ga kardinal Bozanić spaliti na lomači, što bi, vjerujemo, bio veći spektakl od nekakvog koncerta na kojem se promoviraju stranjski jezik, sotona, te unutarnji i vanjski neprijatelji ove svete zemlje.

Svaku podršku upućuje redakcija ovog sajta katoličkim udrugama, te ih pozivamo da još oštrije istupe protiv kvarenja hrvatskog nam puka. Recimo, zašto ne bi lukavo pustili da se skupe svi ti bezbožnici na jednom mjestu, da koncert započne, pa da ih sve skupa spalimo bacačem plamena kao primjer ostalima koji bi u bliskoj budućnosti poželjeli stupiti na ovo sveto tlo i iskvariti našu malu djecu. Ergo, apage sotona, odjebi sjeme ti se zatrlo.

P.S. Izišao novi album Miroslava Škore pod nazivom Svetinja. Potražiti na svakom boljem kiosku.