VIKTOR IVANČIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga je punkt otpora“

Lupiga.Com

20. prosinca 2017.

VIKTOR IVANČIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga je punkt otpora“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Lupiga se dosljedno suprotstavlja vladajućem nacionalizmu i vladajućem nacionalžurnalizmu koji je preplavio domaće medije. Bez takvih punktova otpora naša novinarska profesija u Hrvatskoj će biti potpuno izgubljena“, govori novinar i književnik Viktor Ivančić, nekadašnji urednik Feral Tribunea, koji još od osamdesetih godina prošlog stoljeća radi upravo u medijskim punktovima otpora. Čovjek je to kojeg, vjerujemo, ne treba posebno predstavljati.

LUPIGA U BORBI ZA OPSTANAK: Pružite nam ruku, imamo samo vas!

Lupigi je Ivančić poslao svoj video podrške kako bi i sam ukazao na potrebu da se i 2018. godine Lupiga održi u svome poslu, neovisna i slobodna, od bilo kakvih političkih i ekonomskih pritisaka. S tim ciljem smo i pokrenuli crowdfunding kampanju „Ima nas!“ u kojoj možete sudjelovati svojim doprinosom izravno na Lupigin žiro račun ili putem servisa Indiegogo, na kojem smo u samo 24 sata uspjeli prikupiti više od trećine traženog iznosa i pokazali – Ima nas! 

Ima nas!

Ivančić je u videu koji je pred vama Lupigu nazvao jednim od zadnjih preostalih kritičkih medija u Hrvatskoj te podsjetio kako je Ministarstvo kulture neprofitne medije osudilo na smrt.

„Naprosto smo dužni suprotstaviti se tom streljačkom stroju“, apelira nekadašnji urednik Ferala. 

Što je sve rekao u svom videu podrške pogledajte sami i ne zaboravite podržati Lupigu i kritičko novinarstvo.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube


*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.