Ventura - Fordom po Portugalu

Ivor Car

7. lipnja 2004.

Ventura - Fordom po Portugalu

Nastavljamo s portugalskim dogodovštinama našega Venture, a u ovom, drugom, dijelu putopisa dogodovština je itekako bilo. Ekipa putopisaca je posjetila staru frendicu Graçau, otkrila "ubitačnost" fada, vidjela najljepši portugalski grad, te u Hertz-ovoj filijali iznajmila Ford Focus za 25 eura dnevno, a taj potez pokazat će se kobnim u susretu Focusa i Golfa jedinice
Napokon je na red za objavljivanje došao i drugi nastavak putopisa iz Portugala, koji nije bio "uklet" kao što je to bio njegov prethodnik. U Njemu će vam Ventura predstaviti još četiri dana svog boravka u toj prekrasnoj zemlji u kojoj za samo nekoliko dana počinje toliko spominjano europsko nogometno prvenstvo na koje je danas otputovala i hrvatska reprezentacija.

Trebalo bi napomenuti kako je to treći Lupigin putopis u zadnjih mjesec i pol, a peti u ovoj godini, što će reći kako Lupeži putuju, a po svemu sudeći, što nam je ljeto bliže Lupeži će putovati sve više i već za sada imamo najavljenih desetak putopisa koje bi mogli realizirati do godišnjeg doba u kojem će se lišće zažutjeti, a potom završiti na tlu, dakle, do jeseni.

Putopis koji ovom prilikom najavljujemo naslovili smo sa "Portugal za početnike - Rent a Car-om po zemlji" i u njega je Ventura, po svom starom, dobrom običaju, uložio neprocjenjivi trud, što ćete i sami vidjeti čim kliknete na slijedećih sedam znakova XOXOXOX.