UMJESTO „OPERI ME“: Njegova „platna“ prljava su vozila, a rezultat fascinantan

Lupiga.Com

28. lipnja 2017.

UMJESTO „OPERI ME“: Njegova „platna“ prljava su vozila, a rezultat fascinantan

„Kad sam prišao svom kamionu ugledao sam nadimak i pomislio da su možda neki tinejdžeri opet napisali 'operi me'. Ali onda sam podigao pogled i ugledao prekrasan prizor – sovu – što me uistinu impresioniralo. Ne znam kako sad oprati tu ljepotu“, kaže vozač kamiona kojemu je svoju „posjetnicu“ ostavio Nikita Golubev, slikar, koji se proslavio svojim street art radovima. 

Njegova „platna“ prljava su vozila koja pronalazi na moskovskim ulicama. I dok se diljem planete takva vozila redovito „žigošu“ nekim „duhovitim“ natpisima poput onog „operi me“, Golubev je u stanju na njima napraviti pravo umjetničko djelo.

„Nemam umjetničko obrazovanje, imam medicinsko, ali cijeli svoj život pokušavam steći nove vještine“, skromno kaže ovaj umjetnik, koji se pokušao izraziti i crtanjem pomoću kapljica vode na stolu ili slikanjem u pijesku, a ni sam ne zna što će sljedeće pokušati, ali siguran je da će to ponovno biti nešto novo. Na društvenim mrežama Golubev svoje radove prezentira pod imenom ProBoyNick, a u ova dva videa vidjet ćete kako samo uz pomoć prstiju i četkice uspijeva ostvariti izuzetno dojmljive rezultate.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: ProBoyNick