UIME "HRVATSKOG NARODA": Mladen Schwartz poslao pismo podrške Gadafiju i zaželio mu uvjerljivu pobjedu

Ivor Car

28. ožujka 2011.

UIME "HRVATSKOG NARODA": Mladen Schwartz poslao pismo podrške Gadafiju i zaželio mu uvjerljivu pobjedu

Nije samo bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić taj koji po svaku cijenu pokušava držati leđa libijskom diktatoru Moameru Gadafiju. Nešto manje otvoreno to čini i Mladen Schwartz, koji nam je poslao otvoreno pismo podrške adresirano na Gadafija, u kojem je, uz poruku „živjelo libijsko-hrvatsko prijateljstvo“, sasuo drvlje i kamenje na „profesionalne izvoznike demokracije i judeo-masonske internacionale“. Valja napomenuti da slično pismo nije uputio kada su isti uvodili reda u istočnom nam susjedstvu

Proglas, koji ne treba detaljnije komentirati, već vam ga donosimo uglavnom radi zabave, objavljujemo u cijelosti


Vođo Libijske Revolucije i Velike Socijalističke Narodne Libijske Arapske Džamahirije, pukovniče Moamare al Gaddafi!

Izloženima divljačkom pljačkaškom i genocidnom napadaju profesionalnih izvoznika demokracije, judeo-masonske internacionale predstavljene svojim ekspoziturama EU i USA, želimo Vam poručiti da su naše misli ovih dana uz Vas i uz Vaš napaćeni narod.

Očekujemo da ćete odnijeti brzu i uvjerljivu pobjedu nad neprijateljima suverene i prijateljske nam Libije. Ujedno najoštrije osuđujemo vjerolomnu vladu Republike Hrvatske, koja se brže-bolje stavila na stranu agresora protiv Libije, zaboravivši na sve veze koje su tradicionalno jamčile prijateljstvo i suradnju između naših dviju zemalja.

Uime hrvatskog naroda, koji, za razliku od svoje trenutačne vlade, umije pošteno i pravedno procijeniti današnje dogođaje u Libiji, upućujem Vam svoje najbolje želje za veliki libijski narod i njegovu državu pod Vašim vodstvom.

Živjelo libijsko-hrvatsko prijateljstvo!

Dolje plutokratski globalistički imperijalizam, zatiratelj slobode naroda i državnih suvereniteta!

Uz naš borbeni hrvatski pozdrav

Borba se nastavlja – Za Dom Spremni!

Mladen Schwartz, Predsjednik NOVE HRVATSKE DESNICE, Prvi triumvir

Lupiga.Com