Tko šlata Jennifer?

Ivor Car

23. svibnja 2003.

Tko šlata Jennifer?

Što vidimo na ovoj fotografiji? Vidimo staračku ruku na očigledno mlađem dupetu! A hoćete li mi vjerovati ako vam kažem kako ruka pripada 85-godišnjem starcu, a dupe znatno mlađoj (damama ne odajemo godine!) Jennifer Lopez? Zvuči nevjerojatno, ali je istinito. Uvjerite se na velikoj fotografiji koju možete pronaći u

Eh sada, istino ili ne, dalo bi se raspravljati, ali držim kako je ipak istinito. Naime, fotografija je snimljena u New Yorku, i to da budem precizniji, u muzeju Madame Tussaud's. Dakle, sad vam je jasno! Nije riječ o pravoj 'J Lo, već o njenoj voštanoj figuri, što je za dobru "zeku" upotrijebio 85-godišnji Michael Stirna, koji nije mogao ne probati jednu od najslavnijih stražnjica svijeta. Michael je inače umirovljeni menadžer iz Brooklyn-a, a na Lupigi se našao, jer je pobijedio na natječaju koji je organizirao muzej i u kojem su natjecatelji trebali uspoređivati svoje "debelo meso" sa onim od popularne zabavljačice, Jennifer Lopez. Gospodinu se omaklo pa je usporedio i nešto drugo!
I tako za samo 22 dolara, koliko košta ulaznica u muzej za umirovljenike, Michael dobi sliku s kojom se rijetki mogu pohvaliti. Inače osim u New Yorku muzej voštanih figura Madame Tussaud's možete posjetiti i u Londonu, Hong Kongu, Amsterdamu i Las Vegasu. Detaljnije o muzejima možete pronaći na ovim linkovima:

 

http://www.madame-tussauds.com/  - Madame Tussaud's

http://www.nycwax.com/ - Madame Tussaud's New York