Poziv

miro@lupiga.com

14. ožujka 2002.

Poziv

Pozivamo sve prijatelje i gledatelje Lupige da sudjeluju u nagradno humanitarnoj akciji "Pomozimo im da se vrate na Forum". Kako je forum pravi izraz demokracije pozivamo sve naše forumaše da se opet aktivno uključe. O ciljevima i naravno o onome čemu se svi najviše radujemo. Nagradama.
Mnogi su iskreno prionuli na ovaj posao. Ne žale ni truda ni rada da to bude dobro. Aktivni su, angažirani i nekako su podsticaj i meni da se više prionem. Vrijedno skupljamo i pabirčimo enciklopedijske pojmove a usput smo se uvjerili da ljude dobre i pozitvne stvari ujedinjuju uzimajući u obzir najveću činjenicu a to je da smo svi manje ili više u istoj "banani". Uvjeren kako će ovu novicu odmah proglasiti sentimentalnom radim radikalni odmak i posvećujem se samo brojkama i statistikama oko Lupige. Zanima me samo koliko je moguće angažirati ljude u zajedničkoj ideji u kojoj smo nažalost zastali glede udruge. Napominjem da i dalje čvrsto mislim da spajanjem Lupige i udruge možemo ne samo produžiti cijeli život ove stranice koju smo pokrenuli, nego aktivno uključiti i internet klub "Lupillus" kojemu toliko dugujemo.
Pozivam vas dakle bez trunke sentimenta da upregnemo mozgove na rješavanju rada kluba. Povratak na forum bio bi prvi korak, i tamo se možemo dogovoriti. Proglašavam akciju "pomozimo im da se vrate na forum" otvorenom a sav prihod ide podjednako Lupiginom istraživačkom novinarskom timu zatim lupiginom malonogometnom klubu i lupiginom badminton klubu. U sklopu te akcije prvi se pridružujem s temom "Trebaju li nam imena za naše sportske ogranke?"