ŠOKANTNO: Britney grozno smrde noge

Ivor Car

12. prosinca 2004.

ŠOKANTNO: Britney grozno smrde noge

Nevjerojatno kako svaki, pa i najmanji čin slavnih osoba može silno zanimati javnost. Najbolji primjer je svakako američka tinejdžerska zvijezda Britney Spears. Nakon što je nedavno letjela na relaciji Los Angeles – New York, u svijet je puštena iznimno strašna i šokirajuća vijest koja će promijeniti kuglu zemaljsku, a glasi otprilike ovako – pop princezi grozno smrde noge
Ovako tu šokantnu & strašnu vijest prenosi izdavačka kuća Menart, koja je glavna i odgovorna za Britney u Hrvata:

Osim što kopa nos, nateže flaše alkohola usred bijela dana na javnim mjestima, udaje se pa zaboravi, naša je pop princezica Britney Spears nedavno izazvala opći kaos u avionu, na putu od Los Angelesa do New Yorka, nakon što je skinula cipele.

Avion krcat ljudima počeo se komešati i buniti protiv groznog smrada koji im je ometao normalno disanje, što je dovelo u nepriliku stjuardesu koja je napokon morala Britney zamoliti da navuče cipele natrag na noge.

Šarmantna se Britney ispričala da je stvar u cipelama koje imaju grozan miris, a ne u njenim nožicama. Bez obzira na sve isprike, jedan od svjedoka izjavio da je smrad bio neizdrživ.


Pa sad ti budi pametan ...