Sedma od Devet zauzeta!!!

Navar Glibotić

1. prosinca 2003.

Sedma od Devet zauzeta!!!

Eto, i to se dogodi. Sad će veliki dio hrvatske populacije uzeti nekoliko dana bolovanja, kako bi u samoći svoga doma tugovali kako i dolikuje ovom događaju. A nesreća je još i veća kad vidimo tko je to dobio Njezino veličanstvo. I onda ima nekih koji uporno govore i naglašavaju kako je život sasvim fer
Sedma od Devet ima tipa! Razočaranje za široke mase hrvatskih idolopoklonika, koji pod mus vrijeme oko 22.30 sati odrađuju ispred malih ekrana, gledajući "Sedmu". Ne "Voyagera", ne "Zvjezdane staze", nego "Sedmu". I sad su im se snovi, nadanja, ideali i emocije rasplinule u dimu potrebe da i njena televizijska sudbina završi ljubavnim hepi-endom.

No, da stvar bude gora po sve obožavatelje Anike Hansen, ona završi sa Chakotayom. Pa gdje 'ćerce s njim! Ono, pa on je najdosadniji lik cijelog serijala.

Tom Paris je kao berekin koji odiše simpatičnošću, doktor je pozitivni luđak, Kim je Kinez, pa ga kao nacionalnu manjinu i ne možete ne voljeti, a Chakotay je najdosadnija persona. Onaj klasični primjer čovjeka koji od rebel-negativca postaje pozitivac bez mane. Fuj! I onda on završi s Sedmom.

Što su, dođavola, mislili scenaristi?