Podržite "Five4Kids" i uljepšajte blagdane križevačkim mališanima

Ivor Car

11. studenog 2007.

Podržite "Five4Kids" i uljepšajte blagdane križevačkim mališanima

I četvrtu godinu za redom pozivamo sve Lupeže da sudjeluju u humanitarnoj akciji "Five4Kids", koja će, već tradicionalno, potrajati do Božića kada će se prikupljenim sredstvima razveseliti mališane, silom prilika, smještene u križevačkom Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju. Ukoliko u vama ima ičega ljudskog, informirajte svoje bližnje o ovoj akciji i s njom upoznajte što veći broj ljudi

Prije četiri godine Lupigu je e-mailom kontaktirala udruga P.O.I.N.T. objasnivši kako namjeravaju organizirati dobrotvornu akciju za djecu iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju u Križevcima, a koju danas pohađa šezdesetero djece. Lupiga je, naravno, podržala akciju i od tada to radi svakog studenog mjeseca, kada se zahuktava akcija "Five4Kids".


S prošlogodišnjeg darivanja

Akcija traje do Božića kada će se doniranim sredstvima uljepšati božićni i novogodišnji blagdani djeci iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju. Naime, djeca su oboljela od cerebralne paralize, Downovog sindroma, epilepsije, tjelesne invalidnosti ... Mališani uglavnom dolaze iz obitelji s teškim materijalnim stanjem. Podršku akcije, koja ove godine ima i podnaslov - "Petaka za đaka", već su najavili iz udruge K.V.A.R.K., tvrtke Križevački poduzetnički centar, Kluba kulture te moto kluba Crusaders.


Tada su svoje darove prikupili i osnovnoškolci iz Selske

- Ove godine nadamo se jakoj podršci lokalnih pravnih i fizičkih osoba, jer upravo na ovaj način kao zajednica možemo stasati, a da pri tome ne mislimo samo na materijalno i samo na sebe, rekli su nam organizatori akcije iz udruge P.O.I.N.T.. Iznos koji možete odvojiti iz svojih džepova, pa makar to bila jedna kuna, uplatite na žiro-račun 2402006-1400004747, uz opis plaćanja "Five4Kids" i primatelja uplate: udruga P.O.I.N.T..