NIŠTA NIJE NEMOGUĆE: Pogledajte najbolesnije američke tužbe u prošloj godini

Vjeran Grković

3. siječnja 2012.

NIŠTA NIJE NEMOGUĆE: Pogledajte najbolesnije američke tužbe u prošloj godini

Poznato je da su Sjedinjene Američke Države izvrsna destinacija za odabir odvjetničkog poziva. Tuži se tamo za sve i svašta, pa ne čudi da je protekla godina izrodila niz sasvim suludih tužbi, koje su na granici smiješnog i tragičnog. Američki News Daily odabrao je 'najtužbe' iz 2011. godine, a da se kojim slučajem bira pobjednik, izbor bi bio pakleno težak, jer ovdje se nalaze biseri poput onog gdje kriminalac ljude koje je oteo tuži jer mu nisu pomogli da izbjegne policiju ili gdje mladić tuži majku što mu je poslala čestitku bez ikakvog dara. Što se sve našlo u kategoriji najbolesnijih tužbi

Iako vam se ovo može učiniti nevjerojatnim i natjerati vas da pomislite da se radi o nekoj šali i običnoj izmišljotini, nažalost, sve navedene tužbe su istinite, a nakon što su objavljene u javnosti, možda netko od tužitelja podnese tužbu i zbog objavljivanja njihovih tužbi. Nakon ovoga shvatit ćete da ništa nije nemoguće

Penzioner zatvorio i posljednju knjižaru u Herceg Novom

ODVJETNIČKI BISERI; Vi ste stvarno položili pravosudni ispit?

Biseri hrvatskog novinarstva

- Zatvorenik tuži par koji je on, u vrijeme dok je bio na slobodi, oteo. U tužbi navodi da mu oteti par nije pomogao da izbjegne policiju.

- Muškarac koji je naoružan ušao u jedan bar u barskoj tučnjavi biva ozlijeđen, a potom tuži vlasnika bara što ga na ulazu nisu pretresli i pronašli mu oružje.

- Mladić tuži majku jer mu uz čestitku nije poslala nikakav dar.

- Žena se nakon neslaganja s trgovinom oko povrata u iznosu od 80 centi, odlučila na tužbu. U tužbi trgovinu traži da joj isplati, ni manje, ni više nego pet milijuna dolara.

- Muškarac je podnio tužbu zbog dobne diskriminacije. Žali se da je sudac u njegovom slučaju prestar.

- Pretili muškarac, tuži lanac fast food restorana jer njihove kabine nisu dovoljno velike da prime njegovih 150 kilograma.

- Žena tuži distributera filma Drive (Vožnja). Tvrdi da u filmu ima premalo vožnje, što se nije dalo zaključiti iz trailera.

- Putnik jednog kruzera tuži jer smatra da je brod išao prebrzo pa se ljuljao tijekom vožnje.

Lupiga.Com