DONIRAJTE H-ALTER: Uplatite pedeset kuna, ne budite pizde!

Ivan Kegelj

20. siječnja 2011.

DONIRAJTE H-ALTER: Uplatite pedeset kuna, ne budite pizde!

S ovog mjesta upravo izražavamo našu bezrezervnu nematerijalnu podršku H-alteru, portalu za misleću manjinu. Svoje milijunsko čitateljstvo Lupiga poziva da se istog trena odazove apelu za pomoć jednom od rijetkih normalnih medija u Hrvatskoj. Vi koji se neprestano brkačite da je sve u kurcu, a možete odvojiti 50 kuna, uplatite ih brate za H-alter. Ne budi lijen(a), ne budi škrt(a), potrudi se da ne budeš glup(a) i daj 50 kuna za javno dobro

WWW.H-ALTER.ORG

H-Alter objavljuje svoj medijski program najoštrijega suprotstavljanja svim vitalnim hrvatskim nacionalnim interesima. Za ostvarenje toga programa potrebna nam je i vaša pomoć, poštovane čitateljice i poštovani čitatelji. U vremenu u kojem uobičajeni financijeri sve češće zakazuju, kvaliteta i nezavisnost novina, pa tako i internetskih, mogu biti očuvani ukoliko im barem dio financijske podrške pristigne od onih kojima se obraćaju.


Za one koji daju više od 250 kuna za H-Alter, slijedi poklon - autorska fotografija Marine Kelave s potpisom!

Poštovani čitatelji i čitateljice!

Već evo preko pet godina upinjemo se iz petnih žila da za vas stvaramo medij koji nije opterećen političkim utjecajima, korporativnim "usmjeravanjem", medij koji pruža utočište od žutila guzica i sisa. Riječju - medij za ljude koji vole i žele misliti svojom glavom.Vjerujte - to nije nimalo lako. Mi nemamo pretplatnike niti komercijalne oglašivače, iako se to nadamo promijeniti. Živimo od donacija privatnih i državnih zaklada, ali treba nam i vaša pomoć. Pomozite svojim prilogom, makar i najmanjim, da H-Alter nastavi rasti i razvijati se, na vaše i naše zadovoljstvo.

Upravo pokrećemo kampanju koja ima za cilj od vas, naših redovitih čitatelja, tijekom 2011. godine prikupiti 100 000 kuna donacija. Svrha? Ta sredstva omogućit će nam daleko veću nezavisnost u izboru tema o kojima pišemo i proširivanje našega rada na dnevne vijesti, kako bismo bili još brži, točniji i atraktivniji vama, našoj publici.

Svaki vaš prilog bit će nam dragocjen. Za one među vama koji se odluče izdvojiti više od 250 kuna za H-Alter, pripremili smo vrijedan poklon: autorsku fotografiju naše suradnice Marine Kelava s potpisom! Izbor fotografija koje poklanjamo možete vidjeti u ovoj foto galeriji.

Pomozite nam u našem radu, i javite svojim prijateljima da učine isto.

Unaprijed hvala!

Redakcija H-Altera 

Lupiga.Com (uplatio stojanku)