Delicije 'Ilegalnih poslastičara' u Booksi i Močvari

Božidar Alajbegović

13. ožujka 2007.

Delicije 'Ilegalnih poslastičara' u Booksi i Močvari

Što se dogodilo kad je Kraljević Marko sreo samuraje, kako se borio s ljudožderima, te njegov obračun sa Supermenovim čukunđedom; pustolovine mladića koji ne može odlučiti hoće li dušu prodati Bogu ili Đavolu kao i avanture djevojke koja studira političku korektnost - sve vas to čeka idućeg vikenda u zagrebačkoj Booksi i Močvari

NAJAVA ZA BOKSU:
 
Nastupnica :: Tobić & Tobić
17.03.2007 :: 19h

Ovu smo Nastupnicu mudro ostavili za nedjelju ne bismo li vam prikratili čekanje do ponedjeljka. Znamo koliko dugo traje vikend kojem se još u subotnje jutro ne nazire kraja, pa eto malo zabave za nedjeljnu dokolicu.

Gosti ove Nastupnice dolaze iz zemlje Srbije, nazivaju se Ilegalni poslastičari, a prigodu u Booksi iskoristit će kako bi predstavili prva izdanja svoje izdavačke kuće "Kornet". Izdanja su redom:

„Leposava“ Pavla Ćosića (edicija „Tripovetke“)
Knjiga govori o avanturama Leposave, djevojke koja studira političku korektnost. Sve se događa u budućnosti koja je možda već počela.

„Kraljević Marko - Natprirodni ciklus“ Borisa Starešine (edicija „Zlikovnice“)
Radi se o dosad nepoznatom spisu o Kraljeviću Marku, točnije o tome što se dogodilo kad je Marko sreo samuraje, kako se borio s ljudožderima, te kako se obračunao sa Supermenovim pra-pra-pradjedom. Sve je napisano u desetercu i u rimi te je bogato ilustrirano!

„Tobiđenja, dušo moja“ Ivana Tobića (takođe iz edicije „Tripovetke“)
Knjiga opisuje pustolovine mladića koji ne može odlučiti hoće li dušu prodati Bogu ili Đavolu.

Na Nastupnici nastupaju: Tobić Tobić Idolmladih (Sd), Pavle Ćosić (Bg), Boris Starešina (Pi), Goran Bogunović (Zg), Alina Jurjević (Zg), grupa Činč (Bg-Ča), grupa Krš (Bg).

P.S. Tko pogodi koji toponimi stoje iz gore navedenih skraćenica sigurno ima rodbinu ili prijatelje u SrbijI.
 
 
NAJAVA ZA MOČVARU:
 
NEDJELJA 18.03. • 20:00

PREDSTAVLJANJE KNJIGA IZDAVAČKE KUĆE KORNET:
Sviraju:
TOBIĆ TOBIĆ IDOL MLADIH (Srbija)
ČINČ (Srbija)
KRŠ (Srbija)
RADOST! (Zagreb).

Novi novi val stiže! Ako ste nekada voljeli Koju i Šarla, a sada volite Mancea, poslušajte Tobića (akustični vlaški etnopop, najdraži pjevač Sanje Doležal), Krš (Sonic Youth meets Melodije hrvatskog Jadrana), Činč (staroslavenski kabare objavljen na japanskoj etiketi) i njihove zagrebačke goste.

Bonus: Besplatne karte za svjetliju budućnost za sve posjetitelje i njihove ljubimce, ljubavnike i ljubavnice

Zašto: Za babino brašno

Iznenađenje večeri: Svaka Leposava/Ljeposava uz pokazanu osobnu kartu dobiva gratis primjerak romana "Leposava" uglednog beogradskog lingvista Pavla Ćosića

Dodatne informacije: www.cincplug.com i www.kornet.co.yu

upad: 20 KN