Cana upozorava: Ciganima prijeti japanski robot - monstrum

Ivan Kegelj

8. prosinca 2004.

Cana upozorava: Ciganima prijeti japanski robot - monstrum

Evo nove vijesti iz mog ciganskog sela, stoji u uvodu novice koju je samo za vas spremio naš i vaš Kasum Cana, cigan od formata, veliki jebač i predsjednik zagrebačkog ogranka Stranke Roma Hrvatske. Ukoliko vas zanima što se događa na dalekom istoku i kako Japanci udaraju konkurenciju Ciganima, ukoliko vas zanima što će s tim u vezi napraviti, točnije kako će reagirati naš super junak Cana, kliknite na

Romi strahuju od robota svirača trube, jer u Srbiju se uvozi robot trubač, najnoviji primjerak iz serije humanoidnih strojeva koje gotovo svakodnevno predstavljaju japanske tehnološke tvrtke.

Robota - svirača trube, kojem su još usput nadjenuli i neko simpatično ime, kao kolegama Qriou ili Asimu, razvila je Toyota. Robot svira umjetnim usnama navodno pokretljivim poput ljudskih. Teško nama ciganima, a naročito Bobanu Markoviću, jer izgleda da se u Tokiju dobro pripremaju da iz Srbije odnesu nagradu "Zlatna Truba Srbije".

Eto još jedan komad hleba je odnesen od romskog zanata. Sada više ni trubu ne možemo svirati, pa neka ide sve u tri pičke matere. Sve su nam uzeli, od slobode pa sve do trube. Sva sreća da ja nisam trubač nego jebač, i sve ću jebati dok ne izmisle i cigansku karu neki japanci iz Toyote.