KAKO CIJENITI SVOJU PUBLIKU: Let 3 vs. Klemm Security

I. F.

21. svibnja 2015.

KAKO CIJENITI SVOJU PUBLIKU: Let 3 vs. Klemm Security

Proteklog je vikenda u novozagrebačkom kvartu, Zapruđe, na Trgu Ivana Meštrovića, Let3 u sklopu legendarnih Dana Zapruđa održao poprilično zapažen nastup. Osim uobičajenog repertoara, posjetitelji Dana Zapruđa zapamtit će i rijetko viđen potez Zorana Prodanovića Prlje, frontmena riječkih legendi. Naime, u jednom trenutku, tijekom izvođenje Zurle treštat, zaštitari Klemm securityja namjerili su jednu mlađu djevojku iz prvog reda izbaciti s koncerta.

Na snimci koja je zabilježila ovaj događaj nije vidljivo koji je grijeh ove djevojke, tek se može pretpostaviti da je preskočila zaštitnu ogradu, kao što se može primijetiti i da ne izgleda nimalo opasno. Ali se zato jasno vidi razvoj situacije. Kad su djevojku zaštitari krenuli odvesti izvan ograđenog dijela, reagirao je Prlja, odlučivši uzeti stvari u svoje ruke.

ZORAN PRODANOVIĆ PRLJA: Da su nama dali državu mi bi je spičkali za tri mjeseca!

LET3 U AKCIJI "ANGELA MERKEL SERE": Opscena skulptura kancelarke "u nuždi" i fekalije u Laubi

Isprva je s ruba pozornice, šireći ruke, pokušavao objasniti da nema potrebe za ovakvim postupkom, a kada ga zaštitari nisu poslušali sišao je s pozornice, otišao do djevojke uzeo je za ruku i poveo sa sobom na pozornicu, uz glasnu podršku publike. Tamo je djevojka do kraja pjesme energično plesala, a potom se izgrlila s Prljom koji ju je ispratio sa stejdža. Ne treba posebno isticati da su obožavatelji benda oduševljeni ovim potezom. Video možete pogledati na ovom linku.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Youtube/screenshot