Uoči Eura 2008 krenuo navijački portal

Ivor Car

30. svibnja 2008.

Uoči Eura 2008 krenuo navijački portal

Ovih dana domaći je web prostor prigodno obogaćen jednim novim portalom. Riječ je o sajtu Vatreni.net – portalu navijača hrvatske nogometne reprezentacije. Navijači na njemu mogu pronaći niz korisnih, ali i zanimljivih, hvalevrijednih informacija, koje se uoči početka najvećeg nogometnog ludila godine, uglavnom odnose na predstojeći Euro. No, nama je ipak bila najzanimljivija prastara fotografija bivšeg europskog prvaka kako predvodi hrvatske navijače

U samo nekoliko dana autori portala, mahom iz Rijeke i Zagreba, na svoje su stranice postavili nekoliko vrlo zanimljivih tekstova. Tako putnik namjernik, primjerice, može saznati da će Austrijanci od sljedećeg tjedna ponovno aktivirati svoje granice i ostaviti ih u uporabi sve do završetka nogometnog prvenstva. Ili se pak može informirati o rezerviranju parkirališnih mjesta za autobuse koji će organizirano prevoziti navijače, ili o otvaranju navijačkog veleposlanstva u Austriji.

Uz vrlo dobar dizajn i preglednost portala, Vatreni.net, će se zasigurno promovirati u najposjećeniji web sajt takvoga tipa u Hrvatskoj, pogotovo kada se popune rubrike kao što su foto galerije i video snimke. Inače, na Vatreni.Net našla se i jedna poprilično raritetna fotografija koju ćete upravo vidjeti.

Ukoliko niste prepoznali, u njenom središtu se nalazi nekadašnji boksački prvak Europe u teškoj kategoriji, Željko Mavrović, snimljen na riječkoj Kantridi za vrijeme jedne od prvih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije. Mavrović se za Vatrene prisjetio kako je to predvoditi navijanje, što možete pročitati klikom na ovih sedam znakova XOXOXOX.