Supruga Ive Pukanića tvrdi da je muž zlostavlja već godinama

Ivan Kegelj

2. listopada 2007.

Supruga Ive Pukanića tvrdi da je muž zlostavlja već godinama

Supruga vlasnika 'Nacionala', Ive Pukanića, u ponedjeljak je poslijepodne zatražila zaštitu feminističke grupe B.a.B.e., čijim je aktivistkinjama ispričala da je zakoniti suprug već godinama psihički i fizički zlostavlja. Iz pouzdanih izvora Lupež doznaje da je Pukanićeva supruga nekoliko sati razgovarala s prvom među Babama - Sanjom Sarnavkom, kojoj je rekla da je navodno Pukanićevo zlostavljanje bilo ponajprije psihičke, a u dva ili tri navrata i fizičke prirode. Više o tome pod

Kako doznajemo, u ponedjeljak navečer u domu Pukanićevih u zagrebačkoj Ilici intervenirala je i policija, i to na poziv Ive Pukanića. Puki je policiji rekao da mu je žena tabletomanka i da radi probleme. Supruga ga, naime, nije željela pustiti u stan.

U razgovoru sa Mirjanom Pukanić Sarnavka je ocijenila da je nesretna žena psihički rastrojena, a nije isključila niti mogućnost da je bila pod utjecajem tableta za smirenje. Pred domom Pukanićevih policija se zatekla i večeras (utorak 2.9.2007.), budući da Mirjana Pukanić nije odgovarala na pozive Sanje Sarnavke, te se ova uspaničila i pomislila da bi žena mogla sebi nanijeti zlo.

Na ovom, pak, mjestu, dok razmišljate o tome može li Ivo Pukanić biti zlostavljač, istaknimo činjenicu da Mirjana Pukanić dolazi iz vrlo bogate obitelji. Njezina teško bolesna majka, naime, vlasnica je lanca restorana u Njemačkoj. Jednako tako, važno je napomenuti da Pukanić već godinama zapravo ne živi u skladnom braku s Mirjanom, ali do razvoda nije došlo jer, tvrdi ona, vlasnik Nacionala o tome ne želi čuti ni riječi.

Izjave sudionika bračne drame prenio je portal Javno.

Pukanić:

"Kako se radi o intimnoj stvari i o obitelji ne želim da moja kćer koja je na studijskom putovanju sazna o ovom događaju iz medija jer ona ima jednu viziju svoje majke."

"To da sam ja jebo mater nekome kao što ja znam jebat mater dao bi vam detaljnije informacije o tome."

Sarnavka:

"Jučer oko 13,30 sati sam se našla sa Mirjanom Pukanić koja je tražila moju pomoć jer je odlučila da više ne želi supruga u svom životu kao i u svom stanu."