Riješite se SPAM-ova

Božidar Alajbegović

5. ožujka 2004.

Riješite se SPAM-ova

Siguran sam da mnoge među vama muči problem svakodnevne zatrpanosti vašeg e-mail sandučića gomilom raznoraznog reklamnog i sličnog smeća, među rajom poznatog pod imenom SPAM. Jedan od domaćih Internet providera potrudio se tome stati na kraj, pa ako se želite riješiti spam-daveži, nema vam druge nego nastaviti čitati

Da previše ne duljimo, reći ću vam kako su gospoda iz HTnet-a za borbu protiv spam-ova (ali i virusa) odlučili implementirati softversko rješenje tvrtke TREND MICRO.

Radi se o tvrtci osnovanoj daleke 1988. godine, s više od 1 800 zaposlenih širom svijeta. Spomenuta tvrtka je stekla reputaciju vizionara i tehničkih inovatora na polju antivirusne zaštite, a ono što je toliko revolucionarno kod njihove anti-spam zaštite je činjenica da njihov softver viruse i spam poruke prepoznaje dok su još na serveru i prije nego što uopće stignu u vaš e-mail sandučić.

Kako sam ja potpuni laik glede spomenute problematike, ostaje mi samo da vas uputim na adresu www.htnet/user gdje možete naći podrobnije informacije o aktiviranju i korištenju spomenute anti-spam zaštite.

Naravno, osnovni uvjet koji morate ispunjavati da biste se na ovaj način mogli zaštiti od virusa i spam-poruka jeste da ste registrirani korisnik HTnet-a, koji poručuju da će ovo visokokvalitetno komercijalno rješenje biti automatski uključeno i potpuno besplatno za sve buduće njihove dial-up korisnike, dok svi postojeći korisnici ovu uslugu mogu samostalno aktivirati putem već spomenutih korisničkih stranica www.htnet/user.

Sve navedene informacije prenosim vam sa HTnet-ovog portala i molim vas da sve ovo ne shvatite kao reklamu toj kompaniji nego kao moju malu pomoć (kako sam ja dobar!!!) da se oslobodite svakodnevne gnjavaže čišćenja svojih sandučića e-mail pošte od svakojakog smeća.

Bilježim se sa štovanjem.