Najveći hitovi, maraton i samoubojstvo

Grrrr...

1. listopada 2003.

Najveći hitovi, maraton i samoubojstvo

Red Hot Chili Peppersi objavljuju Greatest Hits, a ljubitelji tog benda u nastavku će moći pročitati koje će ih to sve stvari dočekati na tom CD-u. Osim toga obavještavamo vas kako je P. Diddy odlučio otrčati maraton, te koji je to američki bend koji će dopustiti samoubojstvo na pozornici tijekom svog koncerta i kako bi to trebalo izgledati.

Red Hot Chili Peppers izdaju svoj Greatest Hits, uz njega će izaći i DVD izdanje Live At Slane. U velikom izboru pjesama bend se odlučio na sljedeće: prva pjesma je njihov prvi hit sa albuma Mother's Milk, stvar je Higher Ground. Sa albuma Blood Sugar Sex Majik uzeli su pjesme Give It Away, Under The Bridge, Breaking The Girl, Suck My Kiss. The Friends je stvar sa One Hot Minute koju ćemo isto moći slušati na CD-u. Album Californication sadrži pjesme Scar Tissue, Other Side, Parallel Universe, Road Trippin' koje je bend izabrao za Greatest Hits. S prošlogodišnjeg albuma izabrana je pjesma Universally Speaking. Po prvi put Red Hot Chili Peppersi su stavili na svoj CD i pjesmu Soul To Squeeze i dvije nove stvari Fortune Fading i History.

 

P. Diddy je izjavio da će 2. studenog trčati maraton u New Yorku, a sve u svrhu prikupljanja novca za bolji život tamošnjih klinaca. Cilj mu je skupiti milijun dolara i kaže da će dati sve od sebe da završi maraton: 'Trudit ću se da završim utrku pa makar morao puzati. Volio bih pobijediti, ali mislim da to nije moguće s obzirom na moj raspored i koliko treniram.'

 

Američki bend Hell on Earth je dao na znanje da će na svom koncertu dopustiti samoubojstvo. Koncert bi se trebao održati u St Petersburgu. Dakle, bilo tko može doći na pozornicu i slobodno se ubiti. Ubojstvo bi se kasnije moglo pogledati na web stranici benda. Vlasti su reagirale i rekle da će učiniti sve da bi to spriječili. Bend je izjavio da je mjesto koncerta tajna, a osoba koja će se ubiti će to morati učiniti sama bez ičije pomoći.


Sljedeće godine će se prodavati CD singlovi koji će imati samo dvije pjesme i trebali bi biti jeftiniji. Ovu novicu u glazbenom svijetu je podržalo više od 100 izdavačkih kuća.