LUPIGINO BANJALUČKO VJENČANJE: Samo ljubav Banja Luku spašava!

Lupiga.Com

30. prosinca 2017.

LUPIGINO BANJALUČKO VJENČANJE: Samo ljubav Banja Luku spašava!

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Naši divni prijatelji, Danijela Majstorović i Zoran Vučkovac, iz snažne i nepokolebljive ćelije otpora, banjalučkog Basoca, odlučili su svoju duboku, dugogodišnju ljubav ovjeriti pred državom. Pritom su Lupigi priredili iznenađenje - učinili joj ljubav, koja se ne da opisati riječima.

O ovom potezu naših milih prijatelja možemo samo reći da su nas izuli iz cipela i rasplakali, da su nas u trenutku primanja videa, dok smo se vraćali iz trgovine natovareni namirnicama, natjerali da vičemo i smijemo se na ulici dok nas prolaznici sumnjiče za bijeg s Vrapča, da je zbog jednostavne montaže zagorio ručak, da smo žalili kao nikad što ne možemo biti s njima tamo da slavimo, dižemo i razbijamo čaše u ime njihovog strejt prajda i prekrasnog im sina..!

No, sve im to opraštamo, jer samo ljubav Banja Luku spašava! A oni je imaju natprosječno puno. Sretno mladenci, živjeli nam dugo, u sreći i ljubavi, u miru, u pobjedi nad zlom koje prijeti rastjerati raju iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, svih zapuštenih nam i opljačkanih, dragih krajeva zemlje. Da do prve godišnjice braka korupciji i fašizmu zajedno plešemo na grobu! Živjeli mladenci!

IMA NAS!

 

 Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Dejan Kožul

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.