GOSPODARU ŽELIM TE OBOGATITI: Pogledajte koje su se sve poruke vrtjele na Ciboni u nesvakidašnjoj noćnoj diverziji

Ivor Car

2. srpnja 2011.

GOSPODARU ŽELIM TE OBOGATITI: Pogledajte koje su se sve poruke vrtjele na Ciboni u nesvakidašnjoj noćnoj diverziji

Nakon što nam je idejni tvorac ponoćne diverzije na Ciboninom tornju, poslao prve dvije fotografije na kojima se vidi kako je na golemi neboder projicirana hrvatska trobojnica s Konzumovim logom namjesto grba, ali i „dotjerani“ naziv omiljenog jela premijerke Jadranke Kosor, „gerilci“ su Lupigi poslali još nekoliko fotografija. Zbog iznimno loše kvalitete prve dvije fotografije mnogi nevjernici su tvrdili da se radi o „fotošopiranju“. No, autori su promišljeno u promet prvo pustili te fotografije, a tek potom ove ostale na kojima ćete vidjeti kakve su se još poruke „zavrtjele“ na Ciboni, ali i ljude koji su se zatekli na ulici i gledali u "čudo"

Tek nakon što vidite ove fotografije bit će vam jasno o koliko brižno pripremljenoj akciji se radi. Naime, ekipa se locirala na više lokacija po gradu, od kojih su neke udaljene i nekoliko kilometara od Ciboninog tornja, a sve kako bi se ovi nesvakidašnji momenti što primjerenije ovjekovječili. Nije zgorega ni pripomenuti kako u odabiru termina postoji jasna simbolika, s obzirom da je upravo u petak premijerka Jadranka Kosor proslavila rođendan, i to dvostruki – na taj je dan rođena prije 58 godina, a istog dana prije dvije godine Ivo Sanader dao je ostavku na mjesto premijera i fotelju predsjednika Vlade prepustio upravo njoj.

U međuvremenu je posredstvom Lupige Društvena mreža građana, o kojoj smo već na ovim stranicama pisali stupila u kontakt s autorom ove "diverzije" pa nije isključeno da bi se iz toga mogla izroditi zanimljiva suranja. Nakon što pogledate fotogaleriju pročitajte i zašto je Ivica Todorić u suverenoj i europskoj Republici Hrvatskoj nedodirljiv