Dosadni seks

Navar Glibotić

4. prosinca 2006.

Dosadni seks

Na Lupiginom tulumu netko je istaknuo kako sam baš ja najperverzniji tip na ovoj stranici. Malo sam se zacrvenio, ponos me smjesta opizdio. A onda sam djelomično pregledao arhivu i shvatio da zbilja dugo nisam pisao ništa što ima veze sa seksom ili inim sličnim stvarima. Stoga, ako želite vidjeti što je to "dosadni seks", a ispunjavate osnovni uvjet, a taj je da ste punoljetni, kliknite na

Eto, malo se išlo po Youtube, opet, pa malo vidit što ima od hrvatskih postova i snimki i BAM, nešto što nosi podnaslov "nadosadnija snimka seksa u Hrvata". Apsolutno zaintrigira čovjeka, zar ne?


Klikne se malo po tome i vidi se, doista, fakat jedna od najdosadniji snimki seksa ikada. Ja to mogu govoriti, jerbo sam sve renomirane snimke seksa na ovim prostorima vidio. I tako, pade odluka da ovdje stavim slijedeći filmić, pa ko voli nek' izvoli:





A što je tu doista dosadno? Pa, mislim da dosta govori nadnaslov koji kaže "statika". Je'l sada malo jasnije? Uz ostalo, poručujem potencijalnim gledateljima i posjetiteljima da obrate pažnju na nadimke glumaca, glazbu koja prati snimanje, kao i činjenicu da to snima netko treći, i to tajno. Ovo dvoje su se, unatoč statici, ipak dovoljno zanijeli da ništa ne primijete.