Afion večeras besplatno u Papillonu

Ivor Car

16. ožujka 2005.

Afion večeras besplatno u Papillonu

Ukoliko ne znate gdje biste večeras, evo vam prave preporuke, i to iz prve ruke. Dakle, kraj rijeke Save u Zagrebu, preciznije između savskog nasipa i same Save, na suhom leži jedan brod. Njegovo ime je Papillon, a večeras će se tresti sve u šesnaest kada oko 22 sata BESPLATNO zasvira pravi makedonski etno uz pokoju bosansku sevdalinku, u interpretaciji Afiona. Ne znate što je to Afion? E pa saznajte to točno ovdje

Dakle iz samog uvoda jasno je kako će večeras, u srijedu 16. ožujka godine 2005. u zagrebačkom Papillonu, brodu pored savskog nasipa kraj Cvjetnog naselja, nastupiti Afion, stoga o tome nećemo više niti riječi, ali ćemo vam ukratko predstaviti taj bend koji je dobio ime po makedonskoj riječi za mak.

Riječ je o šesteročlanom vokalno-instrumentalnom sastavu koji sačinjavaju Lidija Dokuzović (vokal), Tatjana Bijelić (flauta), Marijela Bagarić (vokal), Danijel Maoduš (akustična gitara/šargija), Nenad Kovačić (udaraljke) i Dario Pavić (kontrabas). Osim spomenute makedonske, ali i bosanske tradicionalne glazbe, jedini su bend na ovim prostorima koji se može pohvaliti kako svira i neke armenske narodne pjesme.

Uz potpunu odgovornost, za kraj ćemo dodati kako svi koji nikada nisu čuli Afion ni ne znaju što su propustili, prema tome, i ako imate što raditi večeras, otiđite u Papillon i uz koju cugu poslušajte o čemu se tu radi. U svrhu priprema posjetite njihov simpatični službeni web sajt, gdje možete skinuti i pokoji mp3 Afiona.