RenKing

iksx@lupiga.com

4. listopada 2002.

RenKing

Nekad je drugo mjesto podbačaj, treće je katstrofa, za ispadanje u prvom krugu negdje ubiju nogometaša koji je svojim uvalio auto-gol. A što bi svi oni napravili da se, primjerice, nalaze negdje oko milijunitog mjesta? Mi smo ostali hladnokrvni i nasmijani. A o čemu se tu uopće radi...

Izgeda da više ništa ne može proći bez natjecanja. Tko je brži, čiji je kumpir veći, tko može više popiti, i tako dalje i dalje, brže i brže. Nedavno smo doznali da se čak se i među vicevima biraju najbolji.
Kako i mi, što od taštosti, a što od suviška vremena koje provodimo umjesto među obiteljima, ili bar u potragama za njima, gubeći vrijeme, što na internetu, što interno, provjeravamo posjećenost, između ostalog, i ovog site-a.
Tako smo doznali da se po posjećenosti, www.Lupiga.com na beskrajnom internetu nalazi, ni više, ni manje, nego na 1 094 146 mjestu. Nakon kratke rasprave, odlučeno je kako smo ponosni našim deveteroznamenkastim mjestom iz više razloga.
Kao prvo, nije nas briga koji smo. Ponosni na smo sve pokude i pohvale koje dobijemo. Nismo tu radi slave. Drugo, iza nas je trinaesteroznamenkasti, valjda, broj stranica. Treće, i da smo bolji, isto bi se osjećali, ponašali i pisali. Možda, malo više ili bi imali više para u džepu, ali opet, koga su pare usrećile?
Iskreno, ponosni smo što smo zagubljeni negdje u mreži na nekom zagubljenom mjestu, jer i u životu je slično. Nije bito eksponiranje, nego uživanje.
Opet, istina, bio bih isto tako sretan i da smo prvi, ili bilo koji.
Usput, ljudi koji pogledaju našu stranicu još posjećuju sljedeće stranice, tvrdi alexa.com:
dugave.hr, dubrovnikportal.com, crodivx.com, crocafe.com, corner.hr, besplatne-stvari.com, bbr.hr/bjelovarac, autoweb.hr, arkzin.com, booong.bizland.com. Malo sam to razgledao i taj dio alexinih rezultata je, u najmanju ruku, sumnjiv.
Da zaključim vijest, na opet toj alexi tvrde kako na četiri sitea postoje linkovi na lupigu. Mada sam dvaput pogledao, našao sam samo tri. Uostalom, što znaju ti stranci. Dakle, linkovi:
pub46.bravenet.com, monitor.hr i osijek-online.com.